Sorry folkz

Rikke her. Er utrolig trøtt og sliten så kommer ikke noen deler i dag. Morgendagen er veldig usikker for jeg MÅ virkelig gjøre en norskoppgave. Gjør jeg ikke den står jeg sterkt i fare for å stryke i norsk muntlig. Såå.... kan desverre ikke love noen ting. Jeg er utmattet, tom for all slags energi og syk. Er ikke sånn være-hjemme-fra-skole syk, men syk. Liksom man kan ikke se det, men det er kanskje noe i hjernen min. Går ikke inn på det. Uansett sorry sorry sorry for dårlig bloggings i det siste.

Er litt støkk i historien så gi meg ideèr til hva som kan skje videre. Hadde satt stor pris på det, og hvis jeg har ideèr så kommer det flere deler, for da skriver jeg gjerne i flere timer ;)

Så si meg hva som skal skje videre. Har selvfølgelig en liten anelse,hvis jeg kan si det sånn, på hva som skal skje. Men hvis jeg får flere ideèr så mixer jeg sammen og fletter de inn med hverandre.


-Gjesteblogger RikkeVD


Maria
God bedring og lykke til med norsk oppgaven ;)
21.03.2012, 22:41
Margrethe
Lykke til , og god bedring !

Jeg har ikke noen gode ideer, men kanskje Pattie og Ellen kan bli gode venner, eller noe, å reise på en shoppingstur i utlandet ? haha, dårlig med å komme på sant, men prøver vertfall :)
21.03.2012, 23:13
URL: http://jomabieber.blogg.no
liv marit
Hei, det er meg liv mari... jeg har en innlevering jeg ogsaa ,men jeg skal virkelig sjerpe meg naar det gjelder bloggingen .. saa skal skjekke om tiden rekker saa langt k helgen ;)
22.03.2012, 07:57
ITSBELIEBERSFOREVER
GOD BEDRING! :D
22.03.2012, 14:49
URL: http://itsbeliebersforever.blogg.no
benedicte :)
god bedring søte rikke!! Gleeeer meg til meeer og at du blir frisk igjen!<3 jeg er ikke så flink med ideer og sanne ting..jeg er ikke særlig oppfinsom synes jeg..vi skulle lage speil i K&H timen vår i dag på skolen og jeg kom bare på at jeg måtte ha lilla og NSN bokstaver på, mens vennene mine, ja, deres virket så mye bedree..lol, men jeg liker i alle fall at de flørter, men kanskje du kan skrive mer når de flørter, ikke bare at de flørtet mye? <3jeg elsker historien din og er den eneste jeg digger av alle jeg har vært inne på!! Og jeg har sagt det før, men liker at Kate ikke liker Justin sann enda, men Justin er liksom meest forelsket akkurat nå..du skjønner vel? haha<3 hørte på en rar sang akkurat da jeg skulle skrive det så jeg slet litt med å konsentrere meg, ehehe. Men ideer ja, jeg vet kanskje om en? Du vet, venner er ikke ilag vær eneste dag, du har flere venner også, så kanskje hun kan være med en guttevenn mer og Justin blir skikkelig sjalu? og for å få Kate vekk fra gutten har justin spurt Kate om hun vil være med til Canada med han<3 off, jeg er dum..:) å jeg vet du er syk så jeg håper du kommer tilbake dobbelt så bra og blogglyst! :) og litt random, men har du filmtips? Jeg kjeder meg litt og trenger tips, jeg vet at alle beliebere sier NSN, men det fins andre også seff! ahah, god bedring!! :D
22.03.2012, 21:58
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits