Maraton

Rikke her, ser ut til at jeg ikke får ha maraton kl 2. Mamma og pappa drar meg med på butikken snart og da blir vi borte en stund. Jeg satser på å få startet kl 3, men hvis det ikke kommer noen deler da så vet dere hvorfor. Jeg er sykt irritert på de nå, så jeg må bare beklage for at det kommer 1 time senere. Men hvis jeg kommer hjem før 2 så starter det kl 2, men jeg vet ikke enda. Jeg baklager så sykt mye igjen, men jeg kan virkelig ikke gjøre noe med det. Men dere kan få en liten smakebit av neste del. Justins pov BTW:

Kate pustet lettet ut og gikk ut av badekartet kliss våt. Jeg sto målløs og så på henne. Faen hun er sexy. "Ser du noe du liker Bieber?" Spurte Kate flørtende og kom mot meg. Jeg blunket et par ganger og smilte større når hun bare var noen centimeter fra meg. Hun smilte flørtende til meg før hun strøk meg over magen og gikk forbi meg. Jeg ble stående lamslått igjen. Faen at hun vet hvordan makt hun har over meg. Det er vel egentlig min egen feil, men jeg klager ikke så mye.

Så fort jeg kommer hjem kommer det en del ut.
-Gjesteblogger RikkeVD


benedicte :)
det går bra! jeg må rydde rommet uansett såå..:/ kos deg i butikken eller noe da! heheh :D
04.04.2012, 13:17
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits