beliebers help beliebers!

Det er meg Liv Marit her, jeg er veldig takknemlig for at Christine-Marie bloggeren www.justindbiebshistorier.blogg.no hjap meg med den perverse delen for where are you going. Jeg hadde aldri i verden klart det selv, i allefall ikke så bra. Jeg hadde håpet på flere kommentarer på den delen, men jeg kan vell egentlig takke meg selv for det. For jeg har jo ikke vært så flink til å blogge heller. Tilbake til det at Christine-Marie hjalp meg. jeg hadde aldri greid å blitt ferdig med historien om hun ikke hadde hjulpet meg. Så Christine-Marie... jeg er så tusen tusen takk for at du hjalp meg, og håper du kan hjelpe meg en annen gang også. For du er kjempe flink til å skrive.Men som sagt kunne jeg ønske jeg fikk flere kommentarer på akkurat den delen fordi du skriver kjempe bra og folk burde se det! :)
- Kommer nok 1 eller 2 deler av where are you going senere nå, skal begynne på en del nå. Skal skrive dem litt lengre idag enn det jeg pleier!

STIKK INNOM BLOGGEN HENNES! - www.justindbiebshistorier.blogg.no

- Leser du bloggen hennes?
- Hva synes du om delen hun skrev til where are you going?

<Liv Marit B.


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits