Sammendrag1 - where are you going?

Tenkte det at siden jeg ikke har så mange lesere at jeg skulle skrive et kort sammendrag av historien min til nå. Det hele begynte med at
Du og Silje var bestevenner og dere bodde i Norge, du bodde der sammen med faren din. Moren din var død. Du var ikke en belieber, men det var Silje.
Hun elsket han, og så fikk hun høre at han skulle komme til Norge. Så hun skjekket om det var flere biletter igjen.
Men det var det ikke, men så gikk du inn på en nettiside og fant frem til en konkurranse som var. Du tenkte at sjansen for å få de to billettene var små, men det var vært risken. Du fortalte ingenting til Silje, helt inntil du fikk bilettene. Når du fikk vite at du fikk billettene , dro du og Silje på shopping. Dere stor koste dere, så gikk dere inn på en rondom kafê hvor dere møtte to kjekke gutter, de snakket ikke Norsk og de het tilfeldigvis Ryan og Chaz. Begge var ganske kjekke men Chaz var en merkelig fyr.. Dere ble kjent, men så måtte dere gå vidre på shopping turen deres, men når den var over møtte dere dem igjen å derfor kjørte Ryan og Chaz dere hjem igjen, det skjedde masse rart under den bil turen... Men så gikk Silje av bilen, men du skulle litt lengre bort. Så dem kjørte deg dit, i det lille stykke fikk du med deg at det satt noen forran på den andre siden av fører sete. Du greide å mase det ut av Chaz og Ryan hvem det var som satt forran, det var Justin Bieber. Du hadde aldri greid og kunne tenke deg det. Men fra der av gledet du og Silje dere til at dere skulle på konserten, men du fortalte aldri Silje at du hadde sett Justin inne i den bilen. Noen dager senere dro du og Silje på konseten, Silje håpet virkelig på å bli ollg, men så kom Ryan og Chaz på konserten også (merkelig nok, tenkte Silje.. men du viste jo hvorfor). Så Silje ble mer opptatt av Ryan enn hun ble av konserten og deg. Du ble veldig såret, du ble så såret at du gikk så langt som at du ble ollg istede for henne. Siden det kom en dame bort til deg å spurte o du ville være det, Du ble lykkelig, selv om du ikke var en belieber. Justin fikk deg til å føle deg spessiel, Etter den konserten, gikk du og Justin sammen ute, hvor Ryan og Silje også var. Du lurte Silje å sa at du og Justin var sammen noe dere ikke var.
Noen dager senere ,møttes du og Justin igjen. Dere hadde det veldig morsomt sammen, til den dagen du og Justin skulle krysse veien. Det var en lastebil sjåfør som kjørte på deg. Du endte opp på sykehuset å risikoen var der for at du skulle dø, men så møtte du moren din der inne... hun fortalte deg at du og Justin kom til å leve lykkelig sammen om du bare voknet. Du og Slje kom også til å bli venner igjen,moren din fortalte at hun også var der. Så noen uker senere voknet du av deg selv fra et sterkt koma,

- Har du lest Where are you going?
HOKL. - gjesteblogger-   Liv Marit B.


justin bieber historier
Meeeer xD
07.04.2012, 17:40
URL: http://justindbiebshistorier.blogg.no
Rikke VD
Skal starte å følge med når du har skrevet ferdig hele sammendraget ;)
07.04.2012, 17:56
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits