Gratulerer med dagen, Rikke!

Som i overskriften sa, GRATULERER MED DAGEN RIKKE! Du har gjort en fantastisk jobb med bloggen mens jeg har hatt "fri". Utrolig flink du har vært og jeg ville bare takke for at du stilte opp som gjesteblogger :-) Håper du får en SUPER dag med masse gaver, kake, og sikkert masse overraskelser! Du er utrolig flink til å skrive historier og jeg har blitt hektet på din ja, haha. Så igjen, gratulerer med dagen! 

Må bare si jeg er utrolig glad i begge mine 2 gjestebloggere og en stor takk til dem! Elsker de for at de søkte og at de blogger her nå. Jeg har nesten aldri tid til å sitte på pcen lengre, siden jeg har for MYE skole ting å gjøre. TAKK! 

 

Forresten HVIS eller NÅR Rikke slutter så vil jeg gjerne ha en som kan blogge her til vanlig. Altså at det blir din blogg også og ikke bare jeg som har den. Håper noen melder seg :-) Send mail til homkogl@gmail.com hvis du vil det :-) 

HOKL, Hedda


RikkeVD
Hei. Tusen takk Hedda. Nå sitter jeg i stua og skriver fra mobilen. Måtte bare skjekke bloggen. Hvis muligheten er der vil jeg gjerne fortsette å blogge her på vanlig basis. Er blitt så glad i leserne og bloggen. Du får ha en fortsatt god dag :)
08.04.2012, 16:52
hokl, Hedda
Ja, Rikke! Det ville vært supert :-) Vi kan snakke mer om det på facebook eller noe sånt sikkert! Kos deg vidre i dag da :-D
08.04.2012, 18:37
URL: http://www.hokl.blogg.no
Lene
Gratulere med dagen Rikke :D
08.04.2012, 19:48
Margrethe
Gratulere med dagen Rikke :)

Jaa, kan ikke hun bli på bloggen , har aldri lest bedre historier enn dine Hedda, og Rikke sine. Dere hadde gjort bloggen til den aller beste ! <3
08.04.2012, 23:16
URL: http://jomabieber.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits