Trekt navn og noe dere vil ha med?

HEI IGJEN! 

Siste innlegget for meg på leeeenge nå og Rikke håper jeg blogger i en lang stund før jeg kommer brasende inn på bloggen igjen. 

Jeg trakk 2 navn til historien min, og det kan hende flere blir med. Jeg trakk de på random.org og de som ble med var Hanna og Juliet! Hanna blir bestevennen og Juliet blir hovedpersonen :-) Blir sikkert med flere navn senere også som jeg trekker tilfeldig ut. 

Hvis noen av dere har noen ide til historien er det bare å komme med dem/den! Blir takknemelig for alt og skal prøve å få det med også :-) 

Husk det ble ide nr 5. Justin har en tvillingbror som heter Jason Mccan (Justin spilte han i CSI, han er "badboy" altså, nesten lik som i CSI), og hovedperson treffer Justin først så treffer hun Jason Mccan og Jason later som om han er Justin. Dette fører så klart til mye drama... 

Kos dere masse vidre med historien til Rikke! Dere er noen herlige lesere som er så utrolig snille mot henne! Nå ettersom hun har blitt en fast blogger her er jeg super glad for det! Tregner virkelig det :-) 

P.S. Svar på innlegget til Rikke om nr 1 eller 2. Det kommer til å hjelpe henne mye! http://hokl.blogg.no/1334249142_deres_valg.html

Tumblr_m2do49yvxe1rrft6so1_500_large

HOKL, Hedda 


Yay, det ble Juliet! :-)
12.04.2012, 22:12
Haha herregud! Trodde no ikke at navnet mitt sko bli valgt.. Hahhan glede mæ!
12.04.2012, 22:39
benedicte!! :)
ååå..jeg glemte og delta..ville liksom ha med navnet mitt jeg ogssssåååå..:)
12.04.2012, 23:06
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits