DAGEN ER MIN! ,så vidt jeg vet ...

Da er det jeg igjen , Liv Marit som har kommet inn hit og idag er det bare min blogg dag ♥ tror jeg.. Fordi Rikke skulle vist på besøk eller noe sånt. 
Så jeg sa at hun kunne ta seg fri, men sånn som jeg ser det så greier ikke hun å holde seg unna skrivinge så lenge! , men i så fall så er det helt sikkert at dere får 2 kanskje 3 deler idag så blir det noen bieberfacts osv. Jeg skal prøve å blogge så jevnt som mulig, men jeg skal ut og treffe noen venner fra 12- 13 så etter det vet jeg ikke hva jeg skal utenom at jeg skal i bursdagen til bestemoren min klokken 18. Så dette skal bli en spennende dag, kanskje jeg får flere lesere på historien min også? Det er virkelig det jeg ønsker meg mest ut av dette  :)  

Jeg føler historien min blir litt rar, for liksom *Dittnavn* ble jo i historien gravid dagen før..., men likevell så kommer hun til lege osv, men jeg kommer nok til å hoppe langt frem i tid senere, så jeg håper dette går bra:)  

Tumblr_m1lt1xsi3l1rsxikto1_500_large

- gleder du deg til flere deler av Where are you going?

HOKL, gjesteblogger - Liv Marit B. 


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits