Where are you going - DEL 50

 Justin bare kysset deg enda en gang , en gang til og enda en gang. Så stoppet han plutselig å sa ''Skal vi si det til foreldrene våre?''. Du bare ristet på hode å sa ''nei, vi kan ikke det enda.. vi må da vente noen dager da for jeg må vite selv at ungen vokser''. Så smilte du litt lurt. Justin så litt usikkert på deg å sa '' jamen, det er vell best om vi venter litt da som du sa''.Så tok han hånden din å fulte deg ned i stuen, hvor Kenny og faren din satt å så på TV. Så spurte Justin '' Kenny? , kan vi låne bilen i noen timer eller?''. Så tittet Kenny rart bort på Justin å sa ''dont't text and drive!'' så kastet han nøkklene bort til Justin.

___________________________________________________________________________

 

#på sykehuset

''*Dittnavn Etternavn* ropte legen ut, så tok du hånden til Justin så sa du ''bli med meg!''. Han bare smilte å reiste seg opp å holdt hånden din.Du var skikkelig nærvøs for hva legen skulle gjøre med magen din.. Legen og Justin så det så legen sa ''*Dittnavn* dette er ikke noe noe farlig, jeg skal bare se om barne ditt har det ok og om din mage generelt har det bra og jeg ser jo også at du har med deg kjæresten din med deg. Justin kremtet '' samboeren'' så smilte han bare lurt bort til deg og legen. Legen fulte dere inn på kontore hennes.
Så ba hun dere om å sette dere ned, så gikk hun ut for å hente noe. Så dere satte dere ned, så tittet du bort på Justin med et nærvøs blikk. Så sa du '' vi lar henne ikke fjerne han\henne nei?!''. Justin fikke et blikk som sa direkte NEI! så klemte han hånden din å sa '' det er ikke det vi skal, vi skal skjekke om du du har det bra og om ungen vår  har det bra''.

Du bare smilte lurt til Justin å sa '' ungen vår''. Så kysset du han, så kom legen inn døren å sa '' *Dittnavn* du kan legge deg ned der..'' så pekte hun på sengen som var der. Du kjente du ble litt bekymret så du sa '' du skal ikke skade han\henne vell?''. Legen så forsiktig på deg å sa '' jeg har ikke lov til det, med mindre du ønsker det. Men det ser jeg på blikket ditt at det kommer ikke til å skje.. fordi du har forelsket deg i den magen'' Så smilte hun å tok hånden din og du slapp hånden til Justin. Så sa du til Justin'' jeg liker denne legen'' og Justin lo bare svakt å sa '' skal vi ta henne med til Norge kanskje?''. Du bare nikket lurt, og legen så på deg med et spørrende blikk å sa '' mener du det?''. Du gav henne et seriøst smil å sa '' ja, jeg mener det.. fordi du virker som en person som virkelig ønsker å hjelpe''. Legen bare smiltei de hun begynte å kjenne på magen din. Hun begynnte plutselig å le så sa hun '' beklager at jeg ler men, du minner meg bare så sykt mye om meg selv... for jeg ble også gravid på din alder og jeg var også veldig nærvøs over legene som ble valgt ut til meg''. Du ble helt serriøs så sa du ''Justin?, er det noen mulighet for at vi kan få henne med oss til Norge i den tiden jeg skal føde da?''. Justin smilte til deg å sa '' jeg skal se hva jeg kan ordne, om det er greit for deg da doktor?''. Dere så bare at smile hennes gikk høyt op i været så sa hun 'kall meg Helene, og ja jeg det er ikke noe mer jeg kunne ønsket enn å hjelpe deg  *dittnavn*''.Så sa skrev Justin nummret sitt på en lapp som lå på benken hennes. Så tok Helene på gele på magen din, hun skulle vist ta ultalyd. ''Vil du se barne ditt?, vi får ikke vite hva det er enda da om det er jente eller gutt..Men du kan få se hvordan det ser ut når det er så ungt''.Du bare nikket ,og kjente det banket hardere og hardere i hjerte ditt.. helt til det kom opp et lite bilde på den skjermen. Der var ungen deres!

''Tusen takk Helene for at du er så rolig med meg!'' sa du helt alvorlig og smilte av det skjønne lille frøet som var på skjermen. Justin satte seg intill deg så tok han hånden din så tittet han bort på Helene å sa '' Hva er risikoen for at hun mister barnet?''.

- Mer?
HOKL, gjesteblogger - LivMarit B.  
( blir nok siste del for idag, for som sagt jeg skal i en bursdag. Men skal prøve se hva jeg rekker i natt\kveld når jeg kommer hjem)  


Jbmystory
meeer
14.04.2012, 16:18
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits