You Can`t Hide The Truth- Del 90

Justin flyttet blikket ned til leppene mine før han så opp i øynene mine igjen. Han hadde et lite smil om munnen. Justin bøyde seg sakte ned og lukket øynene.

_____________________________________________________________________________________________

Justins lepper var bare millimeter unna mine når jeg snudde hodet og kjente de myke leppene hans mot kinnet mitt.

Justin trakk seg unna mens han åpnet øynene og så forvirret ned på meg. Jeg viste ikke selv hvorfor jeg gjordet det. Kanskje jeg bare ikke var klar ennda? Hvem er det jeg prøver å lure? Selvfølgelig vil jeg kysse han. Kjenne de deilige myke leppene hans mot mine.  Jeg kom ut av transen og møtte Justins sårede blikk.

Vi sto fortsatt veldig nært så jeg grep sjansen min. Jeg presset meg mot han og la leppene mine på hans. Den følelsen jeg fikk var helt ubeskrivelig. det var som om alt av bekymringer var borte. Det store savnet jeghadde hatt etter Justin forsvant med en gang han kysset tilbake.

Leppene våre gikk sakte og romantisk i takt. Armene mine la seg rundt Justins nakke, mens hans la seg rundt midjen min og presset kroppene våre mot hverandre. Sommerfuglene som lenge hadde vært borte, kom nå tilbake for fult. Det føltes ut som om de hadde en fest. Hjertet mitt pumpet ut blod som aldri før, mens leppene våre bevegde seg i takt. Justin trakk seg bort hodet sitt fra meg. Leppene mine lengtet allerede etter Justins alfor myke lepper.

Jeg åpnet øynene og så rett inn i Justins som glødet som ild mot meg. Han sto bare å så på meg uten å si et ord. Jeg sa heller ikke noe, bare nøt han. Vi sto der, og nøt hverandres nærver. Justin la pannen sin mot min mens fingrene mine koste med nakkehåret hans. Håret var så mykt og godt å røre på. "Jeg har savnet deg" Hvsiket Justin mens han smått lekte med håret mitt som lå langs ryggen min. "Savnet deg også" Svarte jeg og kysset han lett. Jeg måtte bare. Nesten tre år uten Justin har vært som et helvette for meg. Det har ikke gått en dag uten å tenke på han. Ikke en time. Faktisk så har alt jeg har gjort blitt sammenlignet med noe Justin kunne ha gjort.

Justin smilte og slapp taket rundt meg. Jeg tok bort armene mine som Justin fort grep tak i. Jeg fniste litt. "Jeg lar deg ikke gå når jeg først har fått deg tilbake" Jeg smilte stort mot han. "Så søtt" Hvisket jeg mot han. Justin rødmet og så ned en stund. "Sulten?" Jeg nikket. Justin gikk bakover mens han fortsatt holdt begge hendene mine i sine. Han så litt bak seg og stoppet ved et bord som var dekt til to med et stearinlys midt på bordet. Justin slapp hendene mine og trakk ut stolen for meg."Damene først" Jeg så litt ned og satt meg ned mens han skøv inn stolen for meg. Like a gentleman. "Straks tilbake" Smilte Justin og forsvant inn i huset. Jeg la fingrene mine over leppene mine. Tenk at jeg kysset Justin igjen. Jeg kunne fortsatt ikke tro det. Etter nesten tre år følte jeg endelig leppene hans mot mine igjen.

Justin POV:

Jeg stoppet på kjøkkenet og lente meg mot kjøkkenbenken. Hjertet mitt banket fortsatt i tusen når jeg tenkte over det som nettopp hadde skjedd. Kate hadde kysset meg. Hun hadde endelig kysset meg. Jeg smilte over tanken. Nå er alt som mangler at jeg kan kalle henne min. Jenta mi. Min Katie.

Jeg tok spagettien over på to fat sammen med kjøttdeigen og la begge fatene på et brett. Jeg tok parmesan ost over for å få den siste tuchen på maten. Kan ikke tro jeg klarte å lage så god spagetti. Ja, jeg har smakt, og den var sååå god. Kate lager bedre, det må jeg bare si. Men jeg lager god jeg også.Den alkoholfrie champagnen tok jeg også med meg og gikk ut i bakhagen hvor verdens vakreste jente satt å smilte mot meg. Hvordan hadde jeg vært så heldig som fant henne? Jeg satt elegant maten framfor Kate og satt min egen på min plass. "Champagne til fruen?" Sa jeg med overdreven Britisk aksent. Jeg har hørt at jeg ikke har så god Britisk aksent, men jeg syns den er ganske så god da. Kate lo og nikket. "Gjærne" Svarte hun med nesten perfekt Britisk aksent mens hun smilte mot meg. Smilet hennes, ahh.... som jeg elsker smilet hennes. Jeg prøvde så godt jeg kunne å åpne korken. Selvfølgelig gikk ikke det som planglagt.

Kates latter fylte stilheten mens skjorten min ble mer og mer våt. Jeg sukket oppgitt, men lot ikke ei våt skjorte stoppe meg. Jeg skjenket i glasset for henne så tok jeg i glasset mitt.

Kate POV:

OMG! Magen hans. Skjorten var kanskje svart, men forde. Den hadde klistret seg fast til magen hans siden det hadde vært mye champagne som hadde kommet ut av flasken. Justin satt seg ned på andre siden av bordet. Øynene hans skinte mot meg som tusen stjerner mens jeg så inn i de. Jeg så ned på maten. Jeg var sykt sulten. "Kan vi spise?" Spurte jeg stille uten å se på han. "Har ikke forandret deg nei" Lo Justin. "-Bare spis" Avsluttet han mens jeg sendte han et drepende blikk. Justin smilte skjevt til meg før han satte i å spise. Jeg startet å spise. Faen, den var god. Bedre enn min. Trodde ikke han kunne lage så god mat, men det kunne han altså. "Dette var sykt godt..." mumlet jeg med munnen full av mat. Justin så rart på meg før han braste ut i latter. Jeg svelgte å så rart på han. Justin roet seg endelig ned. "Jo takk" Fniste han og la ned bestikket.

Vi satt å snakket en stund. Mest om hva jeg hadde gjort de siste årene vi ikke hadde snakket. Natten startet å senke seg over LA, men det var fortsatt varmt i luften. "Kate?" Jeg smilte til Justin og nikket. Justin reiste seg opp og dro meg opp av stolen. "Kan jeg spørre deg om noe?" Jeg nikket nervøst. Hva skulle han spørre om? Han virket litt nevøs han også.

_____________________________________________________________________________________Hva skal Jusitn spørre om mot tro?

Siden vi har fri Mandag og Tirsdag så lurte jeg på om dere kanskje vil ha maraton en av dagene? Historien er enda ikke ferdig selvom jeg nærmer meg del 100.

-RikkeVD


Mer!!!!!!!!!!!!
28.04.2012, 15:56
Vanessa
FY FAEN ALTSÅ!!! Denne delen var så syyyyyyyyyykt bra!!!! Gleder meg sick til neste del! den kommer til å bli helt RÅ!
28.04.2012, 16:30
URL: http://JDrewBhistorie.blogg.no
Maraton!!!!! ;)
28.04.2012, 16:33
Maria
Utrolig bra!!!! :D Jaaaa vil gjerne ha maraton!! <3 MEEEEEEEEEEEEER<3
28.04.2012, 16:53
solveig
Meeeer!
28.04.2012, 17:40
meeeeer
28.04.2012, 18:42
Lene
Meer :D syykt bra
28.04.2012, 18:51
meeer, katti kommer det ny del?
28.04.2012, 20:59
Stina
Maraton på Tirsdag! :D :D:D mere!! bra at de blir "sammen" igjen! ;D
28.04.2012, 22:15
Frida
Maraton ja! Meeeeer!
29.04.2012, 00:59
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no
Mer
10.06.2012, 15:51
hvordan finner jeg alle delene til denne historien? :)
22.11.2012, 20:10
> emilie
Kan dere legge link til alle delene til denne historien i et eget innlegg?:)
12.02.2013, 17:38
URL: http://emneset.tumblr.com
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits