Utdrag fra historien: A Twin?

HEI! Her er et lite utdrag fra historien min som jeg har startet på. Håper dere liker og forresten jeg tok en blanding av disse to ideene :-)

Hovedpersonen er kjent og dermed treffer hun Justin på Ellen, eller en konsert som hun skal ha med han. 

 Justin har en tvillingbror som heter Jason Mccan (Justin spilte han i CSI, han er "badboy" altså, nesten lik som i CSI), og hovedperson treffer Justin først så treffer hun Jason Mccan og Jason later som om han er Justin. Dette fører så klart til mye drama... 


Jeg kikket på de vakre øynene hannes og smilte idet han kom ut. Han hadde Kenny rett bak seg og så på meg med store øyne. "Bor du der", spurte han fort samtidlig som han var forskrekket. Jeg smilte lurt og nikket. "Kan jeg komme til deg etterpå? Skal på butikken først", sa han og gliste. "Hvis du kjøper noe til meg", sa jeg smilende mot han. "Deal", nikket Justin mot meg. Kenny smilte lurt til meg og de gikk nedover gangen. Jeg fniste litt og lukket døren igjen. På tide med pizza! 

Gegen die Welt

Justin og jeg satt plassert i sengen min med godteri, og brus. Justin hadde jo kjøpt godteri til meg da. Vi så på en film og jeg satt nesten inni armkroken til Justin. "Du kan få legge deg her altså", lo Justin på pekte ved brystet og armen hans. Jeg nikket ivrig og Justin bare lo av meg. Jeg lå meg tett inntill Justin og tok den ene armen min over magen hannes. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg fikk utrolig lyst til det. Kriblinger i magen min var der hver gang jeg rørte Justin eller så på ham. Jeg så Justin smile mens jeg lå der og følgte med på filmen. Han virket nervøs, men hvorfor skulle han det? Jeg kjente øyelokkene min holdte på å lukke seg når filmen ble ferdig. Jeg merket også at Justin stirret på meg men jeg latet som jeg sov. "Goodnight beautiful", hørte jeg Justin si og han kysset meg på pannen. Åh, guuuud! Jeg ble varm og smilte automatisk når han gjorde og sa det. Jeg kjente at jeg ble trøtt og sovnet i armene på Justin. 

i'm small, world is big.

//Nesten som det, bare at de sitter og Juliet har armen sin over Justin sin mage, hehe...

"Juliet? Våken", spurte en hes sexy stemme. Jeg gnidde jeg i øynene og så litt opp. Jeg lå forsatt i Justin sine armer og jeg måtte si at det var den beste natten i mitt liv. Jeg sov så godt! "Hei", sa jeg med hes stemme tilbake. Justin flirte litt og studerte meg. "Sminken din har gått av", sa han søtt. Åh, jeg ser sikkert ut som et monster nå. Jeg gravde hodet mitt ned i fanget til Justin og han bare lo. "Juliet, se på meg da. Du er utrolig vakker uten sminke", sa Justin søtt. Jeg kikket fort opp på han og han rødmet som bare det. "Tomat much", lo jeg. "Ikke mobb", mumlet Justin og han begravde hodet sitt ned i fanget mitt. Jeg tok hodet opp i Justin og bare smilte til han. Jeg ble nesten hyponytisert av å se i øynene hannes. Han så på meg og litt ned på leppene mine. Jeg smilte og så ned i sengen. Han tok tak i haken min og smilte søtt. Jeg så rett inn i øynene hans. Hva skulle egentlig skje nå? 

 

Hva syns dere? :-) Likte dere den? 

Let me know! 

Litt lenger ned er ny del av You can't hide the truth forresten ^^ 

HOKL, Hedda


RikkeVD
O_o Gleder meg til du starter.... historien kommer til å bli helt sick!
29.04.2012, 18:40
den blir kjempe bra !!!!
29.04.2012, 18:45
Gleder meg!! =3
29.04.2012, 18:51
BELIEBERSDREAM
Amaazing!! Gleder meg:)
29.04.2012, 19:37
URL: http://Beliebersdream.blogg.no
Vanessa
DRIT BRA! Gleder meg til du starter ;)
29.04.2012, 21:59
URL: http://JDrewBhistorie.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits