Maraton i morgen

Ja som jeg har skrevet i noen andre innlegg så blir det maraton i morgen. Jeg starter klokken 2 og fortsetter utover så lenge jeg har deler som skal ut. Blir middag i 4 tiden sikkert så tar en pause mens jeg spiser middag. Kommentarene kommer til å stige med 2 eller 3 for hvert innlegg.Syns kommentarene går nedover og jeg prøver mitt beste på å få ut så mange deler jeg klarer om dagene, så jeg gjør så godt jeg kan. Håper dere kommenterer  mye i morgen så får dere jo flere deler ut. Hvis det kommer over 10 kommentarer på den delen som ligger under dette innlgett kommer det ut en ekstra del i dag.

PS: ta en titt innom denne bloggen. Hun skriver fantastisk og er suuuper kul. Takk henne for at dere får en til del idag for hun får opp motivasjonen min så mye : http://jdrewbhistorie.blogg.no/

-RikkeVD


Vanessa
nawwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!! Jeg visste ikke det da xP Du er så søt Rikke! Jeg bare kommenterer på den fantastiske historien din jeg! :D Glad i deg også!!!!!
30.04.2012, 17:21
URL: http://JDrewBhistorie.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits