Ny historie - My Loving Brother


Jaja... da er You Can`t Hide The Truth ferdig. Jeg har allerede startet på en ny historie, denne gangen får ikke dere velge hvilken historie jeg skal skrive fordi jeg allerede har så mye inspirasjon til den. Historien heter My Loving Brother. Har ikke lest noen historier som har den vrien på en historie så håper dere kommer til å like den. Her får dere en liten bit av My Loving Brother.

2004:

Jeg brøt ut i høy latter og flere fulgte etter. "Nå er det nok. Ta med broren din på rektors kontor med en gang frøken Bieber!" Jeg røyste meg fornøyd opp og tok med meg sekken. "Med glede Mrs. Putlocker!" Jeg gikk fornøyd ut av klasserommet og fant Justin. Han ga meg en high five og vi gikk til leende til bestemor og bestefar. Hvem gidder vel å dra på rektors kontor? Ikke vi!

"Neimen.... er dere hjemme alerede?" Vi nikket og smilte lurt til hverandre. Bestefar kom i gangen med bilnøklene i hånden. "Det er de ikke. Kom igjen. Jeg fikk en telefon fra rektor. Dere er i stor trøbbel" Jeg sukket og snudde på hælen mot bestefars bil. "Gøy så lenge det varte" Lo Justin bak meg mens vi satt oss inn i bilen til bestefar. "You bet bro" Lo jeg og ga han en high five. Bestefar så surt på oss mens vi satt og lo i baksetet. "Bare vent til moren deres får høre om dette" Vi ble begge stille og alvoret sank inn hos begge to. "Shit...." mumlet Justin. Jeg kunne ikke sagt meg mer enig.

2012:

"Herregud! Jeg skal møte Justin Bieber! Jeg kan ikke tro det!" Jeg la hodet ned på bordet for tusenede gang. "Igjen... han er en helt vanlig person!" Lucy dro opp hodet mitt og så på meg. "Lett for deg å si men for meg...." Hun sukket og så drømende ut i lufta. Hvorfor må jeg ha en bestevenn som er besatt av Justin Bieber? Argh.... jeg hater det noen ganger. "-For meg er han en Gud!" Jeg lukket øynene og ønsket at for en gangs skyld var hun ikke hodetstups forelsket i broren min. Ok, så er han ikke broren min, men vi har vokst opp sammen. Når jeg ble født var mamma og pappa veldig fattig så de sendte meg til et vennepar i Canda. Jeg vet, helt fra Norge til Canada. Stor forandring. Jeg var ett år og hadde så vidt lært meg norsk når jeg ble flydd over havet til Canada hvor jeg måtte lære meg et nytt språk. Hver sommer har jeg vært i Norge hos mine virkelige foreldre, men Pattie og Jeremy vil alltid være de som oppdro meg, sammen med Bruce og Diane da. Sist gang jeg så Justin var vel i.... 2010 tror jeg. Faktisk så husker jeg ikke så godt. Jeg er fan av han ja, belieber faktisk men ikke sånn 'herregud jeg vil gife meg med han'. Neitakk. Når du har vokst opp sammen med han og ser på han som en bror så funker ikke det. Han er kjekk, det skal jeg innrømme men noe mer enn det.... nope!

Ja, som dere ser så blir den litt anderledes. Skrivemåten min tror jeg også blir anderledes enn de andre to historiene. Denne historien blir ikke like lang som Superstar og You Can`t Hide The Truth, fordi Hedda skal mest sansynlig begynne på sin historie om ca 1 månde. Legger ut første del i morgen med minde mange vil ha første del allerede i kveld.

Også må jeg takke for alle de flotte tilbakemeldingene fra dere. Varmer virkelig.

PS: Ta en titt innom disse to bloggene. Begge fortjener en linking så sykt mye: http://jdrewbhistorie.blogg.no/ http://itsbeliebersforever.blogg.no/

Siste del av You Can`t Hide The Truth ligger lenger ned ;)

Noen som gleder seg til ny historie?

-RikkeVD


ITSBELIEBERSFOREVER
OmG min blogg ble linket, hahahah men takk da !;-)

Glede meg til du starter! :-)
06.05.2012, 23:00
URL: http://Itsbeliebersforever.blogg.no
jdrewbhistorie
WoW... deffinetivt noe nytt her ja! jeg ble litt skeptisk fordi jeg trodde de faktisk var søsken og det er litt disturbing men så forklarte du det og DA ga det mye mer mening! Den blir noe for seg selv og du vet godt at jeg liker ting som er for seg selv! Håper du legger ut en del i dag, jeg er spent på hvordan du vrir historien ! ;))
06.05.2012, 23:07
URL: http://JDrewBhistorie.blogg.no
Amalie
Jaa, hørtes bra ut så jeg gleder meg masse! Du er flink å skrive, begge dere 2 er det så gleder meg alltid når dt skal komme/kommer ny historie/del på historiene deres! Klem :)
06.05.2012, 23:07
loveyourlifedonthateit
gleder meg til ny historie !
LEne
glædemæ :D
06.05.2012, 23:11
Jdbiebshistorier
Vet du hva? Jeg ligger liksom og tenker som det hver kveld.. Fantaserer om at han er broren min.. Altså ikke biologisk men som der;) Var som om du leste tankene mine♥ PS: Jeg har en historie i hodet mitt som har den vrien<3
06.05.2012, 23:28
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no/
Jbmystory
Første del i kveld!!
06.05.2012, 23:28
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
jdbm
Hørtes kjempe bra ut.første del i kveld
06.05.2012, 23:35
URL: http://jdbm.blogg.no
Frister veldig og lese historien framover! vil helst ha en del i kveld<33
06.05.2012, 23:40
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits