A victim - Del 1

Starter på mini-historien da og håper dere liker den! 

http://believesource.blogg.no/ - Ta en titt innom denne bloggen? De skal starte å blogge på den i dag så hjelp dem litt? :-) 


"Se på henne da! Herregud, hva slags klær har du på deg", spyttet Stian rett opp i ansiktet på meg. Jeg så på han med et irrtert blikk og så over på Jake og Justin som så på meg med et lurt blikk. 

Vel, dette var hverdagen min. Når jeg kom på skolen brukte jeg å bli mobbet av tre stykker og noen andre horete jenter. Stian Potterman, Jake Fench, og Justin Bieber. Jeg var et stort mobbeoffer for dem. Nesten ingen turte å være venn med meg bare fordi de mobbet meg. "Åh, skal lille Rosalie gråte", spurte Jake og kom nærmere. Han tok hendene opp og plasserte de godt på skuldrene mine. "Jeg hadde ikke hatt noe imot å ha en runde med deg", hvisket han i øret mitt før han dyttet meg ned på bakken. Jeg havnet på bakken med et lite stønn av smerte og de lo når de hørte det. Bøkene jeg hadde i hånden havnet et stykke unna meg på bakken og jeg så opp på de tre guttene foran meg. Jeg prøvde å gi dem et irritert og sint blikk, men jeg var makteløs. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. De var en av de mest populære på skolen, mens jeg holdt meg sammen med "nerdene" som de kalte det. Beste vennene mine var Frida og Chaz. De var gode venner og de var kanskje ikke så mye "nerder". Alle visste av dem på skolen, men de turte ikke å si noe til resten av skolen at de hang sammen med meg. Jeg forsto de godt. Jeg ville ikke at de skulle bli mobbet som jeg blir. 

Facebook

"Nei, skal jeg gå", spurte Justin og ga et klysete smil til meg. "Seff bro", svarte de to andre og de gikk sakte nedover gangen med "stil". Åh, jeg hater de alle så mye. De er kjekke alle sammen, men ikke min type i det hele tatt. De mobber meg jo! Jeg kravlet bort til hvor bøkene mine var og tok de forsiktig opp. Jeg reiste meg deretter opp og begynte å små gå mot skapet mitt. Alle så på meg med et trist blikk. De alle hadde jo sett hva som hadde skjedd. Dette var ikke ille i det hele tatt. De kunne gjøre verre ting mot meg. Jeg kom endelig til skapet mitt og fiklet litt med å åpne det. Heldigvis hadde Chaz skap ved siden av meg. "Hei", hvisket Chaz sin stemme. Vi holde alltid lav profil, og jeg må si at jeg synes det var litt spennende samtidlig trist. "Hei du", hvisket jeg stille tilbake. Jeg tok bøkene mine i skapet og tok maten min ut. Det var lunch. "Hvordan gikk det i dag? Justin, Jake og Stian", spurte Chaz med en lav stemme. "Ja, som alltid", svarte jeg tilbake. "AYYY, Chaz, my man", ropte plutselig en stemme. Jeg snudde meg om og så Ryan. Ryan Butler. Jeg hadde vært forelsket i han lenge. Utrolig lenge. "Heeey dude! Skjer'a", spurte Chaz og de gjorde en håndbevegelse sammen. Jeg snudde meg om og forsatte med det jeg skulle. "Nei, lite. Spise sammen? Ser deg jo aldri i kantinen", sa Ryan. Chaz og Frida brukte alltid å spise sammen med meg på et hemmelig sted vi hadde på skolen. Smart ikke sant? "Njaa", mumlet Chaz. "Det blir gøy, jeg lover. Kan du ikke bli med meg hjem etter skolen også da", spurte Ryan ivrig. Der gikk min andre avtale i dag rett i dass. "Njaa", mumlet Chaz igjen. Ryan tok Chaz på skulderne og de begynte å gå nedover gangen mens de snakket. Jeg himlet lett med øynene og slengte skapet mitt og Chaz sitt igjen. Jeg gikk med raske skritt bort til det hemmelige stedet. Vi hadde gjort det ganske koselig der, og jeg likte det mye bedre enn kantinen uansett. Jeg kjappet meg og kom endelig frem. Frida satt der med en vennine ved siden av seg og jeg stivnet litt. "Hey Rosalie, kom da", ropte Frida med en liten latter på slutten. Jeg gikk bort og smilte sjenert. "Hei, jeg er Ashley", smilte venninen ved siden av. "Hyggelig", sa jeg og satte meg ned. "Ashley vet om vi er venner altså. Hun vil bli kjent med deg", smilte Frida stort. "Så hyggelig", svarte jeg og smilte et halvt ekte og halvt fake. 

Comics - 7/147 - Humor Switch

Vi snakket utrolig mye og Ashley var ganske så snill. Hun var en av de populære også. Frida og Ashley var med på cheerleading laget. Jeg ville melde meg på men redd jeg ville ikke når jeg ble mobbet som jeg ble. "Og han datt rett ned i søppelbøtten", sa Ashley og vi begynte å le på nytt. Ashley fortalte om pinlige ting som hadde skjedd med Justin. Faktisk ganske så morsomt! 

"Flytt på deg da", ropte Brittany i ansiktet mitt. Jeg flyttet meg til siden og hun gikk fornøyd forbi meg. Åh, som jeg hater dette livet. Jeg gikk mot skapet og åpnet det sakte. Skoledagen var ferdig og jeg ordnet skapet mitt. Jeg tok vesken min før jeg slengte det igjen. Jeg begynte å gå nedover gangen og merket av Justin, Jake og Stian ventet utenfor. Søren heller. Jeg gikk litt fortere og håpet på at de ikke ville se meg. Jeg åpnet døren og gikk raskt forbi. "Hey Rosalie! Trodde du at du skulle bli kvitt oss så fort", ropte Jake sin stemme. Jeg turte ikke å snu meg om og stoppet heller ikke med å gå. Jeg hørte raske skritt bak meg og noen dro meg tilbake. Jeg ble snurret rundt og møtte ansiktet til Justin. Vi sto helt tett ved siden av hverandre. Oi, han hadde fine øyne. Brune, nydelig. Han var i en slags transe siden Stian og Jake ropte på siden. Jeg reagerte ved å dytte han unna og snudde meg rundt igjen. "Hvis du ikke skal få dosen nå, så må vi komme hjem til deg i kveld", sa Stian surt. De visste hvor jeg bodde, alt mulig. Pappa var rik og han reiste ofte så jeg så han aldri nesten. Jeg var mye alene hjemme, ellers så hadde jeg hushjelpen. Jeg snudde meg rundt igjen og ventet på et slag i magen. Jeg knep øynene igjen, men merket ingen slag. Tilslutt åpnet jeg øynene mine og de sto der ikke lenger. Jeg smilte litt og begynte å gå mot bilen min. Jeg åpnet den og satte meg fort inn. Veksen min slengte jeg på siden og så startet jeg bilen. 

Jeg kom meg fort hjem og somlet med å åpne døren. Jeg fikk den endelig opp og slengte av meg jakken og skoene. "Pappa? Olivia", ropte jeg høyt. Ingen svar og jeg er alene hjemme. Jeg tok med vesken min opp på rommet med et glass brus, litt godteri og startet på leksene. Jeg satt der med musikk og ble ferdig ganske fort egentlig. Plutselig ringte det på døren og jeg gikk ned med et lite smil. Sikkert Chaz eller Frida. 

 -------------------------------------------------------------------------

Hva synes dere om del 1 og hele historien så langt? 

Mer? Jo flere kommentarer så kommer delene fortere ut. Egentlig ganske så fint vær her, men skal skrive litt mer før jeg går ut. 

HOKL, Hedda


Mer!!!!!!!!!!!
23.05.2012, 12:15
Hanna
HAHA, MIIIIIIIN IDE TIL HISTORIE .. OOHHHHH,,, MERE , MERE, MERE <3 <3

LOVEIT! ;*
23.05.2012, 12:18
URL: http://itsbeliebersforever.blogg.no
Meer!! ♥
23.05.2012, 12:27
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
meeer! :D
23.05.2012, 12:47
URL: http://believesource.blogg.no
Madeleine
meeer :)))
23.05.2012, 13:23
meerr!<3

digger den!:)
23.05.2012, 13:37
MEEEER !
23.05.2012, 13:51
Mer, meeeeer
23.05.2012, 14:20
Mer :)
23.05.2012, 14:31
benedicte.
digger historien!! har aldri lest en sann historie før! :D
23.05.2012, 14:42
Ingvill
Meeeer<33
23.05.2012, 14:52
solveig
meeer! :)
23.05.2012, 15:03
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits