A victim - Del 2

10+ kommentarer for mer :-) Er så fint vær her så sitter ikke akkurat på pcen nå, men kommer sikkert 1-3 deler mere i dag. 

 

Jeg kom meg fort hjem og somlet med å åpne døren. Jeg fikk den endelig opp og slengte av meg jakken og skoene. "Pappa? Olivia", ropte jeg høyt. Ingen svar og jeg er alene hjemme. Jeg tok med vesken min opp på rommet med et glass brus, litt godteri og startet på leksene. Jeg satt der med musikk og ble ferdig ganske fort egentlig. Plutselig ringte det på døren og jeg gikk ned med et lite smil. Sikkert Chaz eller Frida. 


Jeg åpnet døren, men fikk et sjokkert blikk når jeg så hvem som sto utenfor. "Justin?". Han smilte litt vennelig til meg på en måte og jeg bare så sjokkert på han. "Hei Rosalie", svarte han vennelig. "Hvor er resten", spurte jeg surt og tok all vekten min på den ene foten. "Er bare meg her", svarte han fort. Jeg stirret irritert på han og skulle til å slenge igjen døren men Justin sin fot var i veien. "Auu, hva var det for", hylte han. Gjorde det så vondt? Pingle... "Du er her ikke alene Justin. Hvorfor skulle du liksom komme på døren til meg? Jeg skal sikkert få min dagelige dose eller hva", sa jeg frekt. Jeg klarte faktisk å være irritert, sur og frekk for første gang mot Justin. Jeg hadde aldri klart det til Jake eller Stian heller. "Neineinei, Rosalie. Plis bare... Kan jeg komme inn", spurte han. Jeg begynte å tenke. Hvis jeg ikke slipper han inn, mobber de meg mer da? Jeg nikket svakt og Justin tok et steg inn. Jeg lukket døren raskt etter han og låste. Justin slengte fra seg skoene og tok av jakken sin før han begynte å gå innover i huset. "Fint hus", mumlet han mens han så seg rundt. Jeg følgte etter Justin ettersom han så seg rundt i huset og hadde store øyne hele veien. "Dette huset er jo perfekt til å ha en fest i", sa han og så på meg med store øyne. "Ok, hva vil du Justin? Sånn seriøst", sa jeg alvorlig. "Jeg vil bli bedre kjent med deg. For å være ærlig vet jeg at jeg har vært slem og alt det der, men...", mumlet han. "Men hva", sa jeg surt. Jeg var utrolig redd for at noen andre skulle være her og hvorfor skulle Justin si noe sånt. "Jeg føler det kan bli noe", mumlet han ennå mer svakt men jeg hørte han. "Det kan bli noe? Hva mener du", spurte jeg raskt. Justin gikk mot meg med raske skritt og tok den ene hånden sin på kinnet mitt. "Jeg så deg inn i øynene i dag, og jeg vil bare prøve noe", mumlet han sjenert. Jeg så på han og møtte blikket hannes. Han lente seg sakte fremover og plasserte et perfekt kyss på leppene mine. Det føltes ut som at magen min ble sprengt og jeg følte meg glovarm etter han plasserte et kyss på leppene mine. Han trakk seg sakte unna og smilte det største smilet jeg hadde sett på flere år. "Følte du noe", spurte han etter en stund. Jeg nikket svakt og så bort. "Hey... Jeg følte det også", mumlet han og snudde hodet mitt som at jeg måtte se på han. Han holdt på haken min og smilte søtt. Han lente seg mot meg igjen og plasserte et nytt kyss. Jeg smilte rett i kysset og vet ikke om jeg skulle vært glad eller sur.

Tumblr_m327iyacck1ruznzso1_500_large

Jeg følte noe mellom meg og Justin, men tenk hvis dette alt var en spøk. Jeg trakk meg unna og Justin tok tak i hånden min og førte oss bort til sofaen. Jeg hadde faktisk likt Justin før. Lenge siden mens han mobbet meg. Jeg vet ikke hvorfor og jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg gjør dette nå. "Ok, hør her. Jake eller Stian vet ikke noe om dette. Jeg har kanskje bare mobbet deg siden du ble kjæreste med han Gale i 3. klassen siden jeg har likt deg", mumlet Justin. Jeg nikket litt på et tegn han skulle forsette. "Jeg skjønner hvis jeg har vært helt dritt slem mot deg, men kan du gi meg en sjanse", spurte han. "Hva med Jake og Stian", spurte jeg lavt. "De kan ikke få vite noe... Ikke ennå", mumlet Justin. Jeg nikket litt og reiste meg opp. "Hvis dette er en spøk så er du så død", sa jeg truende. Hva kunne lille JEG gjøre mot HAN egentlig? "Grei", lo Justin. 

 Jeg og Justin hadde satt oss i sengen min og sett på film resten av kvelden. Det var fredag så hvorfor ikke? Jeg satt i armkroken til Justin og jeg må bare si at Justin er en helt herlig fyr. Han er ikke noe lik som han er på skolen. Han er omtenksom, snill, søt, og ler faktisk ganske så ekte. Jeg smilte ved tanken og følgte med på filmen igjen. Justin strøk meg sakte nedover armen og opp igjen. Han tok genseren min lenger opp så han ville få til å stryke hele. Det var utrolig behagelig. Plutselig tok han tok i armen min og stirret på den. "Hva", spurte jeg han og så på han. "Har... Vi gjort dette mot deg", mumlet han. Han stirret på det kraftige blåmerke jeg hadde. Jeg rev armen min ut av hans og tok genseren min ned igjen. Jeg svarte ikke og så mot skjermen igjen. "Rosalie, svar. Vær så snill", sa Justin. "JA JUSTIN! Dere gjorde det", sa jeg høyt og irritert. Dette ville bli mye mer vanskelig enn jeg trodde. "Unnskyld", hvisket Justin lydløst nesten. Jeg ga fra meg et lite "pfft", og satte meg opp. "Nei, jeg mener det. Unnskyld for alt sammen", sa Justin litt mer alvorlig. Jeg snudde meg bare bort fra Justin. Hvor dum kan jeg være? Jeg reiste meg opp men Justin tok tak i armen min fort. Han snudde meg rundt så jeg så rett inn i øynene hans. "Jeg skal aldri mer slå eller mobbe deg for noe. Unnskyld Rosalie", sa han og han virket seriøs nok. Jeg så ned og smilte litt. "Takk", hvisket jeg. Justin smilte litt og reiste seg opp fra sengen. Han tok tak i meg rundt hoftene min og bøyde seg ned mot meg. Justin er litt høyere enn meg så han bøyde seg alltid ned. Jeg så opp og vi møttes i et varmt, og vennelig kyss. Justin så bort på veggen min der gitaren min hang og jeg rødmet svakt. "Ja, jeg spiller litt", mumlet jeg og klødde meg i hodet. "Har dere piano også", spurte han. "Ja, i gangen på rommet til pappa", sa jeg med et smil. "Kan jeg spille noe for deg", spurte Justin. Jeg nikket ivrig og dro Justin med meg ut av rommet og mot pappa sitt. Jeg åpnet døren og gikk rett mot pianoet. Justin satte seg ned og åpnet det og spilte litt randomt før han snudde seg mot meg igjen. "Jeg har faktisk... Eh, laget en sang til deg", sa han nervøst. Jeg gliste og ga han et kyss på kinnet. "Kan jeg få høre den", spurte jeg og satte meg ned i sengen til pappa. Justin nikket før han begynte å spille litt lavt. Etterhvert begynte han å synge også, og det var helt nydelig å høre på. 

Justin ble ferdig og snudde seg nervøst rundt for å se på meg. Han klarte ikke å møte blikket mitt. Jeg reiste meg opp og slang meg nesten rundt halsen hans. "Tusen takk! Du er helt... Fantastisk! Jeg har ikke ord", sa jeg og ga han et raskt kyss på munnen hans. "Takk Rosalie", mumlet han sjenert frem. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor Justin ikke bruker talentet sitt og jeg skjønner heller ikke hvorfor han mobber folk når han er så grei. 

Dagene gikk og hele helgen hadde jeg og Justin vært sammen. Vi hadde tilbringt dagene hjemme til meg og tullet rundt. Vi hadde badet i bassenget jeg hadde ned i kjelleren og bare kost oss masse. Jeg vet virkelig ikke men jeg hadde nesten glemt alt om mobbing Justin hadde gjort til meg. Vi holdte kanskje på en måte på? Ikke vet jeg, men jeg likte det utrolig godt. Justin var så jordnær når han var med meg alene. Det var mandag nå og jeg kom inn i skolegangen da jeg så noe jeg IKKE hadde forventet i det hele tatt! 

---------------------------------

Hoho, det går kanskje litt fort i svingene her, men dette er jo en mini-historie og kanskje det er noe dere ikke vet som har skjedd mellom Justin og Rosalie? Hvem vet... 

Mer? 

Hva tror du det er Rosalie ser som hun ikke hadde forventet? 

HOKL, Hedda


RikkeVD
Vet ikke hva hun ser. Sykt bra historie, gleder meg til du skal begynne å skrive sånn ordentlig igjen.
23.05.2012, 15:40
meree!! :D
23.05.2012, 15:52
meeeer!!!!
23.05.2012, 15:53
loveStoryOfBiebs
Meeer
23.05.2012, 16:34
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
meeer ... kan dette bli en LAAANG historie???? :D
23.05.2012, 16:54
storiesforbeliebers
meeeer! omg, gleder meg til neste del! <3
23.05.2012, 17:13
URL: http://storiesforbeliebers.blogg.no/
Fridaa
Kanskje justin bli mobbet eller justin med en annen jente?? Meeer!!
23.05.2012, 17:14
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no
meeer :D!!
23.05.2012, 18:10
meeeeer
23.05.2012, 18:47
solveig
meeer! :)
23.05.2012, 18:52
Mer!<3
23.05.2012, 19:08
Caroline
Meer
23.05.2012, 19:11
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits