A victim - Del 3

BLA LENGER NED FOR NY DEL AV RIKKE SIN HISTORIE! 

Dagene gikk og hele helgen hadde jeg og Justin vært sammen. Vi hadde tilbringt dagene hjemme til meg og tullet rundt. Vi hadde badet i bassenget jeg hadde ned i kjelleren og bare kost oss masse. Jeg vet virkelig ikke men jeg hadde nesten glemt alt om mobbing Justin hadde gjort til meg. Vi holdte kanskje på en måte på? Ikke vet jeg, men jeg likte det utrolig godt. Justin var så jordnær når han var med meg alene. Det var mandag nå og jeg kom inn i skolegangen da jeg så noe jeg IKKE hadde forventet i det hele tatt! 


Justin sto klint inntil med Ashely, men de kysset ikke. Jeg ville bare rope ut i all fustrasjon, men jeg kunne ikke. Ashley flørtet med Justin, men heldigvis dyttet han henne vekk og sa noe til henne før han snudde seg mot hvor jeg sto. Han smilte med en gang han så meg men så merket jeg at Jake og Stian hadde kommet på siden av han og han skiftet ansiktsuttrykket sitt med en gang. Jake begynte å pekte mot meg og Stian bare nikket med mens Justin så ned i bakken. Han lovte meg å ikke slå meg mere eller mobbe meg. Hva skulle egentlig skje? Jeg begynte å ta raske skritt mot skapet mitt og åpnet det fort. Jeg kjappet meg ved å ta ut bøkene til timen og satte vesken min inn før jeg lukket det igjen. "Du ringte meg aldri i helgen, hva skjedde", hvisket plutselig en stemme. Jeg skvatt og så på siden. Chaz selvfølgelig. "Du kunne bare ha ringt meg da", hvisket jeg litt irritert tilbake. "Sorry. Jeg hengte sammen med Ryan. Du skal få treffe loverboyen din snart", hvisket Chaz tilbake. Jeg himlet med øynene og forlot Chaz bare der. Jeg blir lett irritert på Frida og Chaz, men sier alltid unnskyld senere til dem. De skjønner det aldri. Jeg gikk bort til klasserommet og satte meg ned på min vanlige plass. Helt bakerst i klasserommet så ingen kunne forstyrre meg når jeg jobbet. Jeg var kanskje flink på skolen, men når vennene dine ikke kan være 24/7 med deg så blir kan flink på skolen automatisk ved å gjøre lekser! Surprise! Jeg hadde nå matte og jeg visste at Jake gikk i klassen her. Klassen begynte å fylle seg opp og Jake kom tilslutt inn døren med to jenter på hver sin side. Blæh. Han er helt motbydelig. Han slapp dem etterhvert og blunket litt til meg. Han kom helt bakerst og satte seg ved plassen ved siden av. "Runde med meg eller din dagelige dose fra i går pluss i dag", hvisket han hest. "Hva tar du meg for din ekle player", sa jeg frekt. Ikke bra å være frekk mot dem kanskje. "Dagelige dose ja", mumlet han og satte seg tilbake. Læreren min inn og timen begynte. Tiden gikk utrolig sakte, men etterhvert fikk vi delt ut oppgaver som vi måtte gjøre. 

Tumblr_m3qh44gy7k1qbey37o1_500_large

"Frida, Chaz", ropte jeg idet jeg kom rundt svingen til det hemmelige stedet vårt. Jeg stivnet med en gang jeg kom rundt hjørnet når jeg så Ryan sitte der og le. "Hei Rosalie! Hils på Ryan da", sa Frida. Jeg gikk sakte bort til de og hilste på Ryan. Vi snakket litt og Chaz fortalte alt om meg. Nesten da. Frida fortalte hva hun hadde gjort i helgen og så startet Chaz og Ryan og snakke om det også, mens jeg spise stille på brødskiven min. Jeg begynte å tenke på hva jeg og Justin hadde gjort og gliste litt mens jeg tenkte på det. "HALLO? Rosalie, er du helt borte eller", ropte noen. Jeg ristet litt på hodet og så opp. "Hva er det", spurte jeg. "Du var jo helt borte, hva gjorde du i helgen", spurte Chaz med et smil. "Åh, ingenting spesielt", løy jeg. Jeg hatet å lyge siden Chaz så det alltid uansett hva. "Åja, men altså...", startet Frida og bablet i vei med Ryan. Chaz ga meg et lite "si det senere"-blikk og jeg nikket svakt. 

Skoledagen ble endelig ferdig og gjett hva? Bare to uker igjen så er det sommerferie! Jeg gledet meg utrolig mye men akkurat idet jeg gikk ut krasjet jeg rett inni Stian. "Faen heller da", ropte han høyt og alle så på oss. Jake og Justin sto ved siden av og brøt ut i latterkrampe av Stian. Stian så på meg surt og i neste sekund var jeg på bakken med han over meg. 

Metaphorically speaking.

"AUUU", stønnet jeg i smerte akkurat når Chaz hjalp meg inn døren. Jeg hadde blitt banket opp av Stian. Justin så bare bort og gjorde ingenting i det hele tatt. Chaz hadde heldigvis kommet bort til meg etter gjengen til Justin hadde gått og hjalp meg hele veien hjem. Han kjørte bilen min og hjalp meg ut og nå sto vi i gangen. Jeg tok skoene mine av og Chaz hjalp meg med å ta jakken min av. "Herregud, han sto hardt", mumlet Chaz og hjalp meg bort til sofaen. Jeg nikket svakt og stønnet i smerte igjen når Chaz satte meg ned. Chaz satte seg ned ved siden av meg og så bare ned i gulvet. "Chaz, hva er det", sa jeg og stønnet litt i smerte. Jeg hadde utrolig vondt. "Hvis jeg bare hadde vist hele skolen at vi var beste venner, ville dette kanskje ikke ha skjedd", mumlet Chaz. "Du får ikke lov til å si sånt Chaz. Du er en utrolig god venn", sa jeg og la hånden min på skulderen hans. Chaz bare så ned i bakken og så ringte det på døren. "Jeg tar den. Bare sitt", sa Chaz og begynte å gå mot døren. Jeg fikk ikke reagert nokk og Chaz åpnet døren og der sto Justin utenfor. "Chaz", spurte Justin sjokkert. Jeg kunne se alt herfra hvor jeg satt i sofaen. Åh, hvorfor gikk Chaz og åpnet i det hele tatt? "Justin? Hva gjør du her", spurte Chaz han. Chaz ga meg et lite blikk. Justin gikk rett inn og så meg sitte i sofaen. "Rosalie, går det bra", ropte Justin i panikk og jeg snudde meg bare fra han. Han visste godt at jeg ikke kom til å svare han nå. Hvorfor måtte alt være så utrolig vanskelig? "Justin, du holder deg unna hun", sa Chaz som følgte etter Justin. Justin gikk med raske steg mot meg og jeg kunne ikke springe opp på rommet mitt uansett. Det ville jeg ikke klare. Chaz dro Justin i skulderen men det så ikke ut til at Justin brydde seg. Han hadde øynene sine på meg og så på meg i all fustrusjon. "Rosalie, vær så snill. Si noe til meg", sa Justin når han hadde kommet helt til meg. Han tok tak i hånden min, men jeg røsket den fort unna. "Jeg--", startet Justin men jeg snudde meg mot han. "Alt var en spøk, var det ikke? Faen heller ta deg Justin. Jeg trodde faktisk du kunne stoppe Stian fra det der. Se på meg! Se på meg da", skrek jeg høyt. Justin så på meg og øynene hans var blanke. "Det som skjedde i helgen har aldri skjedd", sa jeg irritert og roet meg litt ned. "Neneinei, ikke si sånt. Jeg... Jeg vet ikke hva jeg skulle gjøre Rosalie", sa Justin fort. Jeg så på han og merket Chaz sitt blikk fra siden. Han så utrolig forvirret ut. "Når gutter holder på med noen burde de passe på jenten sin også. Ikke la de bli slått ihjel rett foran dem", sa jeg. Hvor dum kunne jeg bli? Aldri i verden om Justin ville ha noen som meg. "Se på meg Rosalie... Husker du ikke det som skjedde for akkurat ett år siden", spurte Justin og jeg så surt på han. Han skulle aldri nevne det foran Chaz. "Hva skjedde mellom dere for ett år siden", spurte Chaz oss og kom nærmere. "Faen", hvisket Justin. 

 

Mer? 

Hva tror du det er som har skjedd mellom Justin og Rosalie for ett år siden? 

Jeg vet faktisk ikke hvor lang denne historien kan bli, men skal prøve å ikke la det bli mere enn 15 deler. I neste uke har jeg det veldig travelt så vil bli ferdig før da. 

HOKL, Hedda


madeleine
meeer!!!
23.05.2012, 19:44
meeeeeeer!!! PLIIIS, FOOORT
23.05.2012, 19:45
justhistory
Mer :D
23.05.2012, 20:02
URL: http://justhistory.blogg.no/
Caroline
Meer
23.05.2012, 20:06
Mereeee
23.05.2012, 20:09
Mer!<3
23.05.2012, 20:17
jdbm
MER MER MER MER MER
23.05.2012, 20:20
URL: http://jdbm.blogg.no
Fridaa
De hadde vel elsket eller hatt en runde;) meeeer!!
23.05.2012, 20:30
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no
STORIESFORBELIEBERS
meeeer <3
23.05.2012, 20:49
URL: http://storiesforbeliebers.blogg.no/
ingvild :)
utrolig bra!! Meer 1 <3
23.05.2012, 20:56
Stine
Mer!!
23.05.2012, 21:12
Jbmystory
meeer !!
23.05.2012, 21:23
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
vet ikke, merr!<3
23.05.2012, 21:23
Line
meree!!
23.05.2012, 21:40
solveig
meeer! :)
23.05.2012, 22:22
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits