A victim - Del 4

Ikke glem Rikke sin historie da! Hun skal ha 15+ kommentarer før neste del kommer ut! 

--------------------------

Jeg så på han og merket Chaz sitt blikk fra siden. Han så utrolig forvirret ut. "Når gutter holder på med noen burde de passe på jenten sin også. Ikke la de bli slått ihjel rett foran dem", sa jeg. Hvor dum kunne jeg bli? Aldri i verden om Justin ville ha noen som meg. "Se på meg Rosalie... Husker du ikke det som skjedde for akkurat ett år siden", spurte Justin og jeg så surt på han. Han skulle aldri nevne det foran Chaz. "Hva skjedde mellom dere for ett år siden", spurte Chaz oss og kom nærmere. "Faen", hvisket Justin.


Chaz satte seg ned på sofaen og tok armene sine sakte rundt meg for at det ikke skulle gjøre vondt.  "Ok...", mumlet jeg og tok et dypt pust. "Jeg ble full på den festen for ett år siden og Justin var også det. Så vi liksom--", startet jeg. "OKOKOK, jeg vil ikke høre mer om det der", sa Chaz og tok hendene sine opp. "Trodde vel det ja", mumlet Justin. "Vent, så du har mistet jomfrudommen din", spurte Chaz sjokkert. "Jeg vet faktisk ikke om det skjedde, jeg våknet ved Justin ved siden av meg, men vi begge var i undertøy", mumlet jeg. "Rettelse, hun var bare i truse", sa Justin. Jeg lo litt og ristet av tanken på det. Så flaut å snakke om det akkurat nå. "Da har du ikke det da", sa Chaz litt glad. "Nei, vi tror heller ikke det...", mumlet jeg frem. Jeg snudde meg mot Justin og så på han. Jeg så ned på hånden og røsket den bort. "Ut. Nå", sa jeg og pekte bort mot utgangen. "Rosalie, jeg tror egentlig jeg burde snakke litt med han. Kan jeg det", spurte Chaz. Jeg bare nikket og skulle til å reise meg opp men Justin tok tak i meg og bærte meg. "Slipp meg. Jeg kan jo gå for helvette da", sa jeg surt. Justin slapp meg forsiktig ned og jeg stønnet litt i smerte. Jeg begynte å gå mot trappen mens jeg kjente blikket til begge to i nakken. "Kan noen av dere bestille pizza", ropte jeg for at de skulle slutte. "Ja sikkert", mumlet de begge to. Jeg strevde med å komme meg opp trappen og så at Justin og Chaz begge så på meg. "Kan ikke dere bare snakke istedenfor å se på meg", sa jeg irritert. "Ja, sorry", mumlet Chaz og snudde seg mot Justin. De begge begynte å snakke om masse forskjellige ting, men jeg hørte ikke etter. Jeg brydde meg bare om å komme opp trappen og inn til rommet mitt. Jeg kom meg endelig frem og gikk inn på badet mitt. Jeg hadde pysjamsen min inni der og jeg kunne jo bare bytte nå. Jeg klarte ikke å gjøre noe uansett. "PIZZA ER HER", ropte Chaz med full hals nede. Skal jeg virkelig gå ned igjen? "KOM OPP HIT! SKAL BARE SKIFTE", ropte jeg tilbake. Jeg skiftet fort til pysjamsen min og lot håret gli over skuldrene mine. Jeg så meg i speilet og nikket fornøyd. Blåmerkene syntes kanskje, men akkurat nå ville jeg bare glemme alt av det. Jeg tok deretter sminken min av og så gikk jeg ut på rommet mitt. 

 

sexyspaz - Polyvore

 Der satt Justin og Chaz i sengen min oppslukt av tven. De hadde med seg pizzaen og tre glass med en brusflaske. Jeg gikk og satte meg ned i sengen ved siden av Chaz og lente meg godt inn i armkroken hans. Chaz strøk meg forsiktig over armen min hvor jeg hadde blåmerker og sår mens jeg kjente et blikk fra Justin men jeg brydde meg ikke. "Så skal vi kanskje se en film", spurte Justin høyt. Jeg ville egentlig bare le over hvor barnslig han var. Jeg ville ikke tilgi Justin ennå. Jeg mener hvem står og ser på noen blir slått ihjel? "Ja, greit for meg", sa Chaz smilende. Jeg nikket og mumlet et slags ja frem. Justin reiste seg opp og så i DVD hyllen jeg hadde på rommet. "Skal du på skolen i morgen", spurte Chaz til meg mens Justin prøvde å finne en film. "Jeg tror ikke det. Jeg kommer ikke til å klare det. Vi gjør jo ikke noe spesielt på skolen uansett", svarte jeg. "Ja, helt enig. Kommer hushjelpen da, hun Olivia", spurte Chaz og så på meg. "Tror hun kommer på onsdagen. Hun bruker alltid å komme på onsdager og noen ganger søndager", svarte jeg med et smil. Jeg kjente en intens smerte komme men sa ingenting. Jeg hadde stønnet i smerte nok for i dag. "Åja". Vi begge så mot Justin og han smilte et lurt smil når han tok ut en film. "Friday the 13th", sa Justin og smilte stort. Da mener jeg STORT. "Ikke faen", mumlet jeg. "JAA, har ikke sett den jeg", sa Chaz glad. "Jeg hater skrekkfilmer Chaz", hvisket jeg til han. Chaz klemte meg litt hardt rundt meg og jeg stønnet lavt i smerte. "Unnskyld", mumlet han frem. Jeg bare ristet på hodet. Justin satte inn filmen mens jeg og Chaz hadde snakket og filmen startet. Jeg tok raskt en pute foran meg og "gjemte" meg. Det funket ikke så godt når Chaz begynte å hyle som en liten jente og jeg og Justin fikk begge latterkrampe. "Ikke le", sutret Chaz. 

 Tumblr_lywetxrl9j1qav174o1_500_large 

/Fra filmen Friday the 13th. Har ikke sett den og vil heller ikke se den! 

 Vi hadde klart oss gjennom hele filmen. Jeg hadde faktisk sett på men det ende ved at jeg satt ved siden av Justin helt most opp i han. Det så ut som han likte det. "Jeg tror jeg må spy", ropte Chaz og sprang til badet. Vi begge fniste litt og Justin vridde seg om til meg. "Rosalie, fra nå av skal ingen få lov til å røre deg og--", begynte Justin. Han stoppet når vi hørte lyder fra badet. Stakkars Chaz. Jeg så på Justin igjen på et tegn han skulle forsette. Han trakk pusten dypt og så meg inn i øynene før han startet å snakke igjen. 

--------------------------------------------

Mer? 

Hva tror dere Justin sier? 

Siste del for i dag. 

HOKL, Hedda


believesource
YEY, meeer!
23.05.2012, 22:37
URL: http://believesource.blogg.no
meeeeeeer
23.05.2012, 22:50
jdbm
mer
23.05.2012, 22:59
URL: http://jdbm.blogg.no
Jbmystory
meeer
23.05.2012, 23:01
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
loveyourlifedonthateit
meeeeeeer !!
benedicte.
ææææææææææææ, jeg burde ikke ha lest denne delen med det bildeet..off, hadde tenkt å legge meg også ser jeg dette bildet!! men jeg liker historien, men hadde nok ikke holdt på med en som hadde mobbet meg så fort, men dette er jo en mini historie så det må gå fortere ;) og forresten, jeg har sett friday the 13th!! den er ikke så skummel som alle tror, jeg har sett de meste..eller egentlig ikke, haha! men jeg hylte sykt på the human centipide, SE DEN og saw filmene..håper så sykt på at skolen min streiker imorgen når jeg står opp fordi hvis ikke må jeg ha spansk prøve, rle framføring og lese en bok. dette var lekse denne uken, men alle håper på streik ialle fall frem til 1.juni sann vi slepper matte tentamen! digg..hvis det ikke er skole da. Oppdaterer deg imorgen om det er streik eller ikke..hvis det ikke er har jeg kanskje hoppet fra en bro, orker ikke skolen ;) haha, men uansett MEER!
24.05.2012, 00:05
loooooooove it!!!

denne her er helt syyykt spennende.

du bürde ikke være redd for å se den filmen, jeg hater HATER skrekkfilmer og jeg satt og lo gjennom nesten hele!
24.05.2012, 00:15
Line
meree!!
24.05.2012, 08:19
lovestoryofbiebs
Meeeeeeer!!
24.05.2012, 08:24
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.05.2012, 08:31
meeeeeere
24.05.2012, 09:52
mer
24.05.2012, 10:13
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits