A victim - Del 5

Benedicte: Haha, sant. Hvis det ikke hadde vært mini historie ville jeg gjort alt mye saktere og gjort det mere spennende. Ja, gjør det! Vi får ikke streik vi siden skolen hadde det for 2 år siden cirka. Håper du får! 

Takk for alle søte kommentarer! Og jeg skal PRØVE å se skrekkfilmer. Jeg liker det egentlig ikke, men må alltid ha noen ved siden av meg da...

SORRY, kort del men jeg skal ut med noen venniner så skal vi grille! Er så fint vær her så ville ikke kaste det bort på å sitte på pcen. Kommer sikkert en del når jeg kommer hjem og gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes om historien! Blir så glad av alle sammen. Kan vel si at både jeg og Rikke er glade i kommentarer siden det får opp skrivelysten. 

-----------------------------

Stakkars Chaz. Jeg så på Justin igjen på et tegn han skulle forsette. Han trakk pusten dypt og så meg inn i øynene før han startet å snakke igjen. 


 Justin bablet i vei om at han var utrolig lei seg og han ville alltid passe på meg. Han bablet i en fei og jeg visste ikke hvordan jeg skulle få stoppet han. Jeg fikk jo nesten ikke med meg alt heller. Jeg kikket forvirret på Justin og han stoppet endelig ved å si "glad i deg".  Jeg smilte litt til Justin og bare nikket. Han var så søt når han var bekymret eller redd for å miste noen. "Så du tilgir meg", spurte Justin søtt og tok hånden min. Jeg nikket litt og Justin gliste. "Takk! Tusen millioner av takk Rosalie", sa Justin og slengte seg over meg. Jeg stønnet i høyt i smerte og Justin trakk seg fort unna. "Åh, herregud unnskyld", sa han mens han så bekymret på meg. "Det går f-fint", stammet jeg frem. "Du stønner i smerte som bare det, ser ikke ut som det går helt fint", sa Justin og heiste opp et øyenbryn. "Greit, jeg vrir meg jo nesten i smerte her", sa jeg irritert. "Ja...", mumlet Justin frem. 

Justin og Chaz hadde endelig dratt og jeg forklarte alt til Chaz om hva som hadde skjedd i helgen. Jeg sukket og la meg tilrette i sengen. Jeg var utrolig sliten og vet ikke hva jeg egentlig har gått gjennom. Hvorfor får jeg alt dette dritet mot meg? Jeg begynte å tenke og lurte virkelig på om Justin kunne love det han hadde lovt meg. Jeg tenkte og tenkte og tilslutt lukket øynene mine seg og jeg sovnet stille.

L'amour de Soi's photos | 46,113 photos

Jeg vridde meg om i all smerte og lukket øynene mine fort opp. Jeg så på klokken som sto på nattbordet og pustet lettet når jeg så den bare var sju om morningen. Jeg skulle til å reise meg opp men datt ned igjen av smerte. Akkurat, jeg skal ikke på skolen. Jeg la meg ned igjen og prøvde å finne en behagelig stilling som ikke gjorde vondt. Det var vanskelig men senere så klarte jeg det endelig. Tiden gikk sakte og jeg hadde sovnet flere ganger og våknet igjen av svette rundt meg. Jeg vridde meg flere ganger i smerter og bare lå i sengen. Klokken var nå over tolv og jeg bestemte meg for å komme meg opp. Jeg gikk bort til døren og tok morgenkåpen min på. Deretter gikk jeg ned trappen og det tok ikke lang tid å komme ned den! Oppover var verst. Jeg ordnet meg mat og drikke og satte meg ned foran tven med maten. Jeg følgte nøye med på MTV da det ringte på døren. Jeg satte fra meg alt og gikk bort til døren. Jeg åpnet den og Justin sto utenfor ved Stian og Jake rett ved siden av han. Jeg stivnet helt og skulle til å slenge døren igjen. "Jeg har fortalt dem alt", sa Justin fort og kikket på meg. Jeg så på store øyne på Justin og Stian og Jake begynte å le litt. "Justin, noen ord alene plis", sa jeg fort. Justin nikket og jeg dro han med meg inn. Jeg lukket døren fort bak meg og så opp på Justin. "Hva i helvette tenker du med", hvisket jeg surt. "De forstår og jeg har inngått en avtale med de", sa Justin med et smil. "Ikke tro det hjelper da Bieber", sa jeg. "Nei, jeg mener det. Jeg sa hvis de gjorde noe med deg noen gang igjen ville de få med meg å gjøre", sa han stolt. "Lover", spurte jeg og så han dypt inn i øynene. "Jeg lover Rosalie", sa han helt alvorlig. Etter alle disse årene så skal de plutselig... Stoppe? Skulle jeg noen gang få et helt vanlig liv? Jeg møtte blikket til Justin med et bekymret ansiktsuttrykk. Han visste ikke helt hva han skulle si. Jeg så kanskje litt forskrekket ut. 

Jeg nikket bare litt til Justin på et tegn han skulle åpne døren igjen. Justin gikk bort til den og vridde om dørhåndtaket. Han åpnet døren sakte og Stian og Jake sto der forsatt. "Unnskyld", mumlet Stian frem og så ned i bakken. Det så ut som de virkelig mente det. Stoppet de bare å mobbe noen når Justin brydde seg om den personen? "Ja, unnskyld", sa Jake like etterpå. "Alt det dritet dere har gjort mot meg... Skal jeg liksom glemme det nå da?  Alle disse årene", mumlet jeg frem. Justin tok et tak rundt meg og jeg så på han med et "slipp meg"-blikk. Jeg hadde forsatt vondt. "Oi, sorry", mumlet han. Så masse mumling det skulle bli akkurat her da. Jeg klarer ikke å tilgi disse guttene etter så mange år... Jeg sto der og så på dem bare. Det virket som de var utrolig lei seg og visste ikke hvor de skulle gjøre av seg. 

everyone, forgive, forgiving, love, mistake - inspiring picture on Favim.com

Mer?

Tror dere Rosalie "tilgir" guttene? 

 HOKL, Hedda


loveyourlifedonthateit
meeer !!
solveig
jeg tror egentlig hun sier hun ikke bryr seg lengre. at de bare skal dra å la henne være ifre ! :)
24.05.2012, 13:41
Christine<3
meeeeer<3
24.05.2012, 13:46
Hun burde IKKE tilgi de
24.05.2012, 14:26
lovestoryofbiebs
Meeer
24.05.2012, 14:28
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
mereeeeeeeeeeeeeeeeeee
24.05.2012, 15:57
Fridaa
Jeg vet ikke... Meeer! ELSKER MINI-HISTORIEN:)
24.05.2012, 16:13
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no
sandrajustlife
Meer ! <3
24.05.2012, 16:17
URL: http://sandrajustlife.blogg.no/
Hanna
haha, meeeeeeeeeeeeeeeer!!! :-DDDD
24.05.2012, 16:25
URL: http://believesource.blogg.no
Line
meree!!
24.05.2012, 16:38
JBmyheart
meeeeeeeeeeeeeeeeer :D
24.05.2012, 20:17
URL: http://www.jbmyheart.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits