A victim - Del 6

Jeg hadde forsatt vondt. "Oi, sorry", mumlet han. Så masse mumling det skulle bli akkurat her da. Jeg klarer ikke å tilgi disse guttene etter så mange år... Jeg sto der og så på dem bare. Det virket som de var utrolig lei seg og visste ikke hvor de skulle gjøre av seg. 


Jeg lente all vekten min på den ene foten og plasserte hendene mine på hoftene mine. Selv om det gjorde litt vondt prøvde jeg å se modig ut. "Så kan du tilgi oss for alt vi har gjort mot deg", spurt de samtidlig. De var så søte der de sto, men nei... Jeg kunne ikke. "Jeg tilgir dere aldri. Kan dere ikke bare gå", spurte jeg i en sur tone. De så sjokkert opp på meg og skulle til å åpne munnen sin men lukket den fort. Justin prøvde å få kontakt med meg men jeg brydde meg ikke. Jeg så rett på Stian og Jake. "Ikke tro at jeg tilgir noen så fort etter så mange år", mumlet jeg frem. De visste ikke helt hva de skulle si og snudde seg bare og gikk bort. Jeg snudde meg mot Justin og han gapte stort. "Har jeg noe i ansiktet eller", spurte jeg med et lite fnis. Det var utrolig morsomt å eie dem akkurat nå. 

Jeg og Justin satt i sofaen og han strøk meg forsiktig.  Han prøvde mange ganger å hinte meg til å tilgi Stian og Jake, men nei. Jeg ville rett og slett ikke. Jeg ville ikke ha noe med dem å gjøre. "Så... Du? Vil du bli med på en date på fredag", spurte Justin plutselig. Jeg snudde meg mot han og smilte. "Gjerne. Hvor hen da?". Justin så lurt på meg og smilte. "Hemmelig". Jeg laget furteleppe og Justin kysset meg fort. "Du vil like det", forsatte han. Jeg nikket litt og så ned på kroppen min. Justin hadde sagt jeg var nydelig uansett hva, men alle disse blåmerkene. Jeg hadde utrolig lav selvtillit på akkurat dette med kroppen min. 

Fredag:

Jeg hadde forsatt ikke vært på skolen og når Olivia (hushjelpen) kom på onsdagen hadde jeg dekket til alle deler av kroppen min så hun ikke hadde sett noe som helst. Jeg sto nå foran speilet og ordnet meg på daten jeg skulle ha med Justin. Han sa bare han skulle plukke meg opp klokken sju, ikke noe mer. Blåmerkene var nesten ikke synlige siden jeg hadde tatt sminke over dem og noen hadde bare forsvunnet av seg selv. Jeg smilte når jeg så meg selv i speilet. Smiken min var helt vanlig og håret falt nedover skuldrene mine. Jeg hadde krøller som gikk rett over brystene. 


/Kjolen

Jeg satte med ned på kjøkkenet og tok et lite eple. Lurt å ikke være et helt matvrak på daten heller. Det ville bare vært... Snålt? Jeg satte i ro og fred og det var forsatt noen minutter til Justin skulle være her. Jeg spiste opp elpet, kastet det og satte meg ned igjen. Det gikk flere minutter og jeg tastet bare på mobilen min. Justin skulle ha vært her for fem minutter siden nå. Jeg ventet litt lenger og det ble til 15 minutter, en halvtime så en time. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde prøvd å ringe han flere ganger men ingen svarte. Jeg skulle akkurat til å reise meg opp da det ringte på døren. Jeg kjappet meg mot døren og åpnet den fort. Det var ikke Justin som sto utenfor. Det var Chaz og han smilte med en gang han så meg. "Så fin du er", sa han glad. "Takk", mumlet jeg frem. "Du? Har det skjedd noe? Forresten hvorfor har du kjole på det og alt sånn", spurte han med et rart blikk. "Jeg skulle på date med Justin, men... Han kom ikke. Jeg har ventet i en time nå", sa jeg svakt. Chaz var kjapp med å ta armene sine rundt meg og strøk meg over håret. "Shh...Det ordner seg", sa han mykt. "Takk, men hvorfor kom du hit egentlig", spurte jeg og trakk meg litt fra han. "Ehh, jeg vil snakke med deg om noe", sa han og tok tak i hånden min. Jeg så opp på han og smilte litt. Han så utrolig nervøs ut der han sto og smilte det perfekte smilet. Han var den beste vennen man kunne få. Alle på skolen visste om meg, Frida og Chaz nå. Og de visste om meg og Justin. Blæh. Ikke blæh på en dårlig måte, men jeg var veldig usikker på det. "Jeeeeg--", startet Chaz men kom ikke lengre før jeg hørte en lyd oppe.

 

Klarer dere 15+ kommentarer? :-) Det kommer mere i kveld hvis dere greier det. 

Hva tror du Chaz sier og hva er den lyden Rosalie hørte? 

Unnskyld, ble litt lengre på butikken enn jeg hadde trodd. 

HOKL, Hedda


mer
24.05.2012, 20:26
JBmyheart
meeeeeeeeeeer :D
24.05.2012, 20:27
URL: http://www.jbmyheart.blogg.no
Jbmystory
meeer
24.05.2012, 20:30
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
astrid
mereeeeeeeeeeeeeeeeee
24.05.2012, 20:30
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
gaaash mere <3
24.05.2012, 20:31
URL: http://believesource.blogg.no
Caroline
Meer
24.05.2012, 20:35
lovestoryofbiebs
Meeer
24.05.2012, 20:35
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Stine
Mer!!
24.05.2012, 20:36
Mer, utrolig bra historie :) liker at den er annerledes enn de andre historiene!
24.05.2012, 20:40
Sandra
meeeer! du er så flink hedda :)
24.05.2012, 20:45
Meer ! <3
24.05.2012, 20:58
loveyourlifedonthateit
meeer !!
RikkeVD
Mer!
24.05.2012, 21:01
meeeeeeeeeeeer!<3

digger historien den er kjempe bra :)
24.05.2012, 21:03
mer
24.05.2012, 21:04
meeer :)))
24.05.2012, 21:10
Line
meree!!
24.05.2012, 22:00
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits