A victim - Del 7

HERREGUD! Dere er utrolig søte! Dere er de beste man kan få noen gang :-) Love you! Skrivelysten kommer bare mere opp jo flere kommentarer og også når dere kommenterer mer enn bare "meeeer", gjør meg også utrolig glad! Her er delen jeg lovet dere! 

BLA LENGER NED FOR RIKKE SIN HISTORIE! 

---------------------------------------

"Ehh, jeg vil snakke med deg om noe", sa han og tok tak i hånden min. Jeg så opp på han og smilte litt. Han så utrolig nervøs ut der han sto og smilte det perfekte smilet. Han var den beste vennen man kunne få. Alle på skolen visste om meg, Frida og Chaz nå. Og de visste om meg og Justin. Blæh. Ikke blæh på en dårlig måte, men jeg var veldig usikker på det. "Jeeeeg--", startet Chaz men kom ikke lengre før jeg hørte en lyd oppe.


"Hva var det", skrek Chaz hysterisk. Jeg måtte bare le litt av han siden han så ut som en jente hvor han sto. "Jeg sjekker jeg tror jeg", lo jeg og gikk opp trappen. Jeg gikk innom alle rommene og det var bare pappa sitt igjen. Jeg lukket den forsiktig opp og hylte da jeg åpnet. Jeg så Jake og Stian ligge på gulvet og holdte på med mobilene sine. "Hva søren", skrek jeg. Jeg hørte Chaz komme springende til meg og stilte seg ved siden av meg. "Søren heller! Kom dere ut", skrek Chaz og prøvde å "manne" seg opp. Stian og Jake så på oss og bare flirte. "Tror ikke vi har noe avtale med Justin lengere jeg", sa Jake lurt og reiste seg opp. "H-h-hva m-mener du", spurte jeg litt skjelven. Stian reiste seg også opp og de så på hverandre før de flirte igjen. "Vet du ikke det", sa Stian mellom latteren. "Nei? Hvordan kom dere dere inn i det hele tatt", spurte jeg og så stygt på de. "Vinduet?". De begynte å flire igjen og Chaz dro meg litt i armen. "Det var det jeg skulle fortelle deg... Justin han--". Chaz knepte øynene sine igjen og åpnet dem igjen. "Justin er utro mot deg girl", sa Jake og de lo igjen. "Utro? Vi er ikke sammen", freste jeg. Nå var jeg sur. Rasende på de! "KOM DERE UT", freste jeg høyt. De lo igjen og begynte å gå. Stian kom sist og taklet meg så jeg landet på gulvet. "Auu", sa jeg lavt og stønnet litt i smerte. De bare lo og forsatte. De dultet tilogmed Chaz i skulderen og forlot oss. Chaz hjelpte meg med en gang, men jeg ville ikke ta imot hjelp fra han. "JEG VIL IKKE HA HJELP", skrek jeg. Chaz så forskrekket på meg og gikk noen meter unna. "Unnskyld", mumlet jeg og kom meg opp. Chaz tok hendene i lommen sin og vippet frem og tilbake. "Kan du bare være her i kveld med meg, plis", spurte jeg han. Chaz smilte og nikket litt. "Alt for deg", sa han og blunket. Jeg smilte bare og vi begynte å fikse tinger.

Jeg hadde kledd på meg mere behagelig klær og vi skulle dra på butikken. "Første man til butikken eller", spurte Chaz når vi skulle gå ut døren. Jeg begynte å le og pekte på Chaz. "Du har utrolig dårlig kondis dude", sa jeg og blunket til han. "Har jeg ikke det", sa han imot. Jeg lo igjen og ristet på hodet. "Chaz altså... Det har du det", sa jeg og gliste. "La oss sjekke da", sa Chaz overlegent. "Greit, 1....2...3", sa jeg og vi begge begynte å løpe som to galing nedover veien. 

Vi kom innpå matbutikken og fant frem godteri, brus og mat til vi kunne ha hele kvelden. Vi hadde planlagt Harry Potter maraton! Åh, jeg gledet meg utrolig mye til å se alle filmene. Vi skulle akkurat til å betale da jeg så Justin komme inn matbutikken, men han hadde ikke noen. Han var alene og han så lei seg ut. Han hadde tilogmed et blåmerke ved øyet. 

 Jeg ristet i Chaz mens han betalte og han så forvirret ut. "Hva", sa han høyt og jeg håpet at Justin ikke hørte det. Jeg så på Justin og han hadde ikke snudd seg. Jeg pustet litt lettet og smilte. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg følte noe var galt. Hvorfor ville Justin ha et blåmerke ved øyet sitt? Hvorfor var han lei seg? Jeg hadde forsatt ikke spurt Chaz om hva han så. "Chaz, hva så du egenltig at Justin gjorde", spurte jeg usikkert. "Han klinte med hun Ashley, men det var noe rart. Med en gang Ashley så meg presset hun Justin inntil seg og de begynte automatisk å kline. De overdrev ganske mye", sa han med en liten latter på slutten. Jeg laget tenkeansikt og Chaz så rart på meg. "Jeg trodde du var ferdig med han jeg", mumlet han og begynte å ta tingene våre i en pose. "Justin kom nettopp inn, og han hadde blåmerke ved siden av øyet... Var det der når de "klinte", spurte jeg og laget slags kaninhender (lol, vet ikke hva man kaller det). "Ehh, jeg tror ikke det", mumlet han. Jeg begynte å tenke mere og spørsmålet mitt er hvorfor? Vi begynte å gå hjem og jeg var helt stille på veien hjemover. Jeg trodde at han faktisk var utro men noe sier han ikke er/var det. Tanken mine fløy rundt i hodet mitt mens Chaz fortalte vitser på veien hjemover. Jeg faket en latter til alle sammen. Jeg klarte virkelig ikke å tenke. 

Chaz og jeg hadde startet med å se film og allerede kommet på film nummer 3. Klokken var bare 1 om natten. Døgne? Oh yeah! Vi hadde spist 2 pizzaer og hadde 2 stykker igjen. Vi hadde MASSE godteri igjen forsatt som vi satt og gomlet oss i. Filmen ble ferdig og Chaz reiste seg opp med en gang. "NUMMER FIRE", ropte han høyt. Snakk om å være overtrøtt her. Jeg lo litt og smilte bare. Så utrolig random venn jeg hadde. Han satte den inni og satt seg tilbake igjen. "Tenker du forsatt på Justin eller? Du har vært så stille", sa Chaz. "Ja", sukket jeg, og plutselig ringte det på døren. "Hvem søren kan det være", spurte Chaz forskrekket. "Jeg åpner", sa jeg litt glad og gikk til døren. Jeg åpnet den og utenfor sto Justin, klissvåt av regnet. Det regnet som bare det. Han hadde bare en t-skjorte på seg som hadde klistret seg til magen hans og det første han gjorde når jeg åpnet var å omfavne meg med et stort kyss. 

 

Oioioi, noe muffins i denne saken her? 

Mer? 

Siste del for i dag! Skal på skolen i morgen i fjæra så vet ikke når jeg kommer hjem. Hvis det blir dårlig vær så kommer det sikkert en del litt tidlig ut :-) 

HOKL, Hedda


Jbmystory
meer
24.05.2012, 22:17
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
astrid
omb mereeeeeeeeeeeeeeeeee
24.05.2012, 22:21
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
mermermermer Hedda! du er nypuuuult <3
24.05.2012, 22:26
URL: http://believesource.blogg.no
RikkeVD
Mer!
24.05.2012, 22:26
mereeeeeeeeeeeeeeee
24.05.2012, 22:26
lise
Herregud sykt bra historieeee <3
24.05.2012, 22:30
loveyourlifedonthateit
meeeer !!
Line
meree!! :D
24.05.2012, 22:41
mer
24.05.2012, 22:48
Drit bra historie! Mer :D
24.05.2012, 23:31
solveig
meeer! : )
24.05.2012, 23:48
Ingvild :)
Elsker historien, du skriver utrolig bra, meer!! <3 :)
25.05.2012, 00:17
benedicte :)
MEEEER! liker denne mini historien, hehe!! og forresten, VI HAR FUCKINGS STREIKK!!!!!!! trodde jeg skulle dø av gladhet, hah! hadde virkelig ikke lyst på skolen! I dag tidlig i 7 tiden ble jeg spammet med meldinger om streik så jeg slapp og sjekke selv :D så jeg sov til 2 helt til mamma klikket ape og sa jeg måtte stå opp fordi det var så fint vær..da gikk jeg i byen med noen venner også filmkveld med hun ene og nå kom jeg hjem..hah, sliten! i morgen skal jeg også ut og shoppe, skal snart på feriee!! og jeg skal på tivoliiii, det er gøyt! veldig veldig glad idag jeg :D slipper mange prøver, noe som er digg<3 men jaa, nå er jeg litt trøtt. Godnatt og jeg vil ha mer av historien! ;)
25.05.2012, 00:21
Heda
Mere, elsker historien<3! Du skrive sykt bra, men hvorfor tilgir hun Justin alltid? XD mereeee!!!:DD
25.05.2012, 01:43
mereeeeeeeeeeeeeee
25.05.2012, 07:35
mereeeeeeeeeeeeeee
25.05.2012, 07:35
Mer!!!!!!!!!!!!!
25.05.2012, 09:27
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits