A victim - Del 8

Jeg åpnet den og utenfor sto Justin, klissvåt av regnet. Det regnet som bare det. Han hadde bare en t-skjorte på seg som hadde klistret seg til magen hans og det første han gjorde når jeg åpnet var å omfavne meg med et stort kyss. 


Jeg trakk meg fort unna og krysset armene mine. Han så litt rart på meg først men så skjønte han det. "Ja, sorry for det i kveld...", mumlet han frem. "Kan du fortelle hva som skjedde", spurte jeg og så mistenksomt på han. Det funket litt dårlig siden jeg visste godt det med Ashley, men ingenting om blåmerket. Det virket til at han hadde prøvd å dekt det med sminke, men jeg kunne forsatt se det. "Eh, nei...", sa han lavt. Jeg gapte litt over han ikke kunne si det. Hvis han ikke kommer til å si det, vil jeg ikke ha noe med Justin å gjøre. Alt var alltid så vanskelig mellom oss, eller hva? "Ut", mumlet jeg og Justin så sjokkert på meg. "H-hva", stammet han frem. "Ut. Kan du gå ut", spurte jeg med en irritert stemme. Justin så ned og nikket svakt. Han åpnet døren og gikk automatisk ut, uten at jeg måtte gjøre noe som helst.  Han snudde seg og så litt på meg før han lukket den igjen etter seg. Jeg sto der og pustet stille en liten stund. Jeg snudde meg mot Chaz og han smilte. Han satt forsatt i sofaen, men jeg klarer jo alltid å se sofaen fra døren. Jeg låste døren og gikk tilbake til Chaz. Jeg satte meg rett ned i armkroken hannes og vi begynte å se på filmen igjen. 

gorgeous danrad

"Jeg er trøtt", sa Chaz søvning når vi hadde bare den siste filmen igjen. "En film til da", sutret jeg. "Greit", mumlet han bare og jeg spratt opp av sofaen. Jeg sprang nærmest til tven og fikset DVDen før jeg gikk tilbake. Jeg tok meg litt brus og satte meg ned i armkroken til Chaz igjen. Vanlig plass å sitte i armkroken til Chaz! Chaz gjespet før filmen startet og vi begge følgte halveis med. Vi satt og pratet bare randomme ting og så var snart filmen ferdig. "Se hvor søte de er da! Barna til Harry og Hermine...Aw..", sa jeg stille og Chaz begynte å le. "Ey, ikke le da. De er jo søte", sa jeg og smilte stort. Chaz smilte og klemte meg litt på siden hvor han holdte meg. Filmen ble endelig ferdig og jeg slo av filmen og tven. "Hva er klokka", mumlet jeg trøtt. "11 om morgningen", svarte Chaz og gjespet. Vi begge lå oss utover sofaen og på bare noen sekunder hadde vi sovnet. 

Jeg løp alt jeg kunne. Jeg så meg bak men han var der ikke. Fy søren hvis han skulle skremme meg nå og så gjøre noe mot meg. "Hallo", skrek jeg og stoppet å løpe. Jeg så meg rundt i den mørke skogen og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hvor var veien ut herfra? Jeg begynte å gå fort mot veien hvor jeg trodde hvor utgangen var. "Rosalieee", sa en stemme. Jeg begynte å løpe alt jeg kunne rett fremover. Jeg ville ikke bli tatt. Ikke nå. Livet mitt har nesten ikke en gang begynt. "Rosalie", sa stemmen høyere. Sprang jeg i mot han nå. Jeg skiftet retning og spurtet alt jeg kunne. "Jeg vil ikke", ropte jeg høyt og forsatte. Jeg slang hendene mine rundt for å komme meg gjennom buskene mens jeg sprang. "Rosalie for faen", sa stemmen og jeg datt plutselig ned i et stort svart hull. "NEEEEEI", skrek jeg mens jeg falt nedover. 

blue, forest, nature, path, roots - inspiring picture on Favim.com

Chaz sitt POV: 

"NEEEEI", skrek Rosalie mens hun lå på sofaen og vrengte seg. Jeg prøvde å ta i henne, men hun slengte armene sine overalt. "AUU, faen da", sa jeg høyt da hun hadde slått meg. Hun hadde tydeligvis mareritt. Om hva? Det lurer jeg veldig på. Jeg tok i henne og hun sperret opp øynene fort. Hun var svett og sjelvet. Hun satt seg opp og så seg rundt i rommet før øynene hennes møtte mine. "H-hva skjedde", spurte hun helt forvirret. Stakkar jente. Alt det med Justin, Jake og Stian som hadde skjedd. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. "Du hadde et mareritt tror jeg", svarte jeg rolig. Rosalie lå seg tilbake igjen og stirret bare opp i taket igjen. Hvorfor skal det være så vanskelig for meg å si at jeg visste faktisk hva som skjedde med Justin. Justin og Ashley kysset aldri. 

 

Mer? Klarer dere 18+ kommentarer før 9 i kveld? 

Jeg skal ut en liten tur til farfar nå, men setter meg å skriver med en gang jeg kommer hjem. Skal prøve på lang del. Hvis dere har klart så mange kommentarer og jeg har fått skrevet den ferdig til klokken 9 skal den nokk komme ut da! 

Sorry for at det ikke kom en del før nå og sorry for kort del. Har hatt litt mye å gjøre i dag. Beste vennen min har bursdag i morgen så jente gjengen min planlegger "surprise party" for henne! 

HOKL, Hedda


RikkeVD
MER!!
25.05.2012, 18:26
loveyourlifedonthateit
meeer !!
meeeer
25.05.2012, 18:34
mer
25.05.2012, 18:37
solveig
meeer!
25.05.2012, 18:49
Line
mere!!
25.05.2012, 19:03
meeeeer<3
25.05.2012, 19:29
Mereeee
25.05.2012, 19:57
loveStoryOfBiebs
Meer
25.05.2012, 20:05
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
meeeeer<3
25.05.2012, 20:49
Caroline
Meer
25.05.2012, 21:23
mereeeeeeeeeee
25.05.2012, 21:58
Jdbiebshistorier
Meeer! Vi MÅ klare det. Å Chaz MÅÅ si det.. Det var sikkert Jake og Stian som hadde slått Justin, eller chaz, men lite sannsynelig:)
25.05.2012, 22:18
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no/
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits