A victim - Del 9

Alt det med Justin, Jake og Stian som hadde skjedd. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. "Du hadde et mareritt tror jeg", svarte jeg rolig. Rosalie lå seg tilbake igjen og stirret bare opp i taket igjen. Hvorfor skal det være så vanskelig for meg å si at jeg visste faktisk hva som skjedde med Justin. Justin og Ashley kysset aldri.


 Rosalie sitt POV:

Jeg stirret opp i taket og merket Chaz laget et tenkeansikt. "Noe galt", spurte jeg. Han reagerte fort og viftet bare med hendene. "NEI, nei, pffft, så klart ikke", sa han og så nervøs bort. Jeg satte med opp og så på han alvorlig. "Chaz, hvis det er noe så plis si det", sa jeg. "Bare tenker på Frida, altså hun har gutteproblemer", mumlet Chaz svakt. "Jaha? Har ikke hørt noe fra Frida jeg", sa jeg og så bort. Jeg klarte bare ikke å vise noen følelser til Chaz akkurat nå. Det var som om Frida hadde glemt meg helt. "Hun har bare vært opptatt... Det har jo du også", sa Chaz mykt. "Ja, du har rett", sa jeg nikkende. Jeg snudde meg mot Chaz igjen og smilte. "Hvor lenge har vi sovet egentlig? Du vekte meg av all den skrikingen din", sa Chaz og ga et lite gjesp på slutten. "Ehh...", mumlet jeg og tok tak i mobilen min som lå på bordet ved siden av meg. "Tre", forsatte jeg smilende. Chaz himlet med øynene og ga et lite smil. Jeg så at jeg hadde fått flere meldinger. Noen var fra pappa som alltid brukte å sende meg meldinger om han kjøpte noe til meg, eller hva han brukte å gjøre. Noen var også fra Justin og en fra Frida. Jeg åpnet den fra Frida med en gang og smilte litt. "Hei Ros, gjett hva? JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE! Du har møtt han altså ;) Håper du blir bedre! Snakkes". Sto det. Jeg smilte litt og orsket ikke å svare tilbake. Jeg gikk gjennom meldingene fra pappa og til slutt Justin sine. Jeg smilte litt av meldingene, men han hadde ikke skrevet hvorfor han var utro, eller vi var jo aldri sammen. Bare vi holdte på. Det må da være lov å kysse noen andre da, eller...? Åh, nei så klart ikke. Hvor dum er jeg? 

Jeg og Chaz hadde tatt oss en tur ut og klokken var sånn rundt 5-tiden. Jeg hadde klart å ta meg en dusj, og ordnet meg på den tiden og nå skulle jeg og Chaz finne noe å spise sammen. 

Jeg hadde tatt med meg en veske og bankkortet mitt. Jeg måtte betale som alltid. Siden pappa var rik betalte jeg for maten når jeg og Chaz gikk ut sammen. Jeg synes det gikk helt greit. Han var jo blakk. Ok, ikke helt blakk da, men han fikk ikke bruke så mye penger av foreldrene sine. Vi gikk rundt i byen mens Chaz lekte bare rar. Jeg lo så klart og plutselig merket jeg Justin sitte på en cafe. Han så bare så trist og lei seg ut. "Kom", sa jeg og dro Chaz med meg i en fei. Jeg dro han bak et hjørne og jeg følgte med på Justin. "Ros? Hva i huleste gjør du", spurte Chaz seriøst. "Shh.. Bare vent litt til", sa jeg lurt.

Jeg og Chaz sto der utrolig lenge. Justin hadde bare vært samme stedet uten noen Jake eller Stian. Endelig så merket jeg Jake og Stian kom gående nedover gaten og med en gang de så Justin smilte de lurt. Er de uvenner nå? De gikk bort til Justin og Jake tok han i skjorta. De presset han opp mot veggen og folk rundt han begynte å stirre også. Jeg klarte ikke å se mer. Jeg snudde meg vekk og dro Chaz med meg. Chaz så utrolig nervøs ut hvor han sto og gapte også. "Chaz? Hva var det for noe", spurte jeg og krysset armene mine når vi hadde kommet litt bort. "Hva da", spurte han nervøst og begynte å fikle med hendene. "Det vet du godt! Nå svar meg", sa jeg surt. Chaz så bare bort og ville ikke ha øyekontakt. "Hvis du skal være sånn, så får du i hvertfall ikke mat", sa jeg med en litt glad stemme. Dette skulle jeg få ut av han, om det så var det siste jeg måtte gjøre! 

Justin sitt POV: 

Jeg ble plutselig presset til veggen av Jake og Stian og de smilte lurt til meg. Jeg ville ikke ha øyekontakt med dem og så bort. Jeg møtte blikket til Rosalie som sto litt borte ved Chaz. Chaz skulle få svi for dette. Jeg har mistet alt ved livet mitt. Ikke mamma da, men Rosalie har jeg ikke lenger. Jake og Stian har bare gjort livet surt på skolen og de sa jeg ikke skulle møtte opp på daten med Rosalie på fredagen. Derfor fikk de Chaz til å si noe om jeg var utro. Jeg kan virkelig ikke tro de! De presset også Chaz så jeg skjønner han godt, men... ÅH! Stian tok hånden sin opp og skulle til å slå meg da flere folk hylte for at de ikke skulle slå. De stoppet opp og jeg hadde lukket øynene mine. "Neste gang Biebs", hvisket Jake før han klappet meg på skulderen og de begge gikk. "Herregud, går det bra", spurte en dame på kanskje rundt 30-alderen. "Jaja, helt fint", sa jeg og ga et falsk smil. Hvis Rosalie hadde opplevd dette i mange år, hvordan ville jeg holde ut dette da? Jeg ville bort, og det nå! 

Rosalie sitt POV:

Jeg kom meg endelig hjem og Chaz ville ikke si det. Derfor hadde jeg gått alene til en resturang og tatt det med hjem. Takk Gud for take away. Jeg gikk rett opp på rommet med det, og begynte å spise, mens jeg gjorde leksene som jeg ikke hadde gjort. Bedre å gjøre det, enn aldri, right? Åh, hvem lurer jeg? Jeg er en sikkelig nerd, er jeg ikke det? Vel uansett så gjorde jeg dem ferdig på 2 timer og satte meg godt ned i sengen. Klokken var akkurat ti om kvelden. Kanskje jeg bare burde legge meg? Jeg gikk innpå badet og tok en dusj før jeg skulle legge meg. 

Plutselig hørte jeg små steiner som ble kastet på vinduet. Jeg gikk bort og kikket ut. Der sto Justin. Jeg smilte litt og bare nikket til han. Jeg sprang så fort ned jeg kunne og åpnet døren. Han sto der med et halvt smil til meg. Jeg måtte bare få kysse han, men nei, jeg skulle ikke! Jeg hadde lovt meg selv det. Jeg ville Justin skulle fortelle meg alt sammen. Alene. At han var helt ærlig. Bare meg og han. 

Facebook

Mer? 

Akkurat nå har jeg absolutt ingen ideer til noe som helst med historien, gjerne kom med ideer hvis du har noen! 

Aner ikke hvordan bloggingen blir i morgen. Kommer til å ha surprise party for en av beste venninene mine så vil virkelig gjøre dagen hennes stor! SWEET SIXTEEN, wooho! 

HOKL, Hedda


Mereeee
25.05.2012, 22:34
lovestoryofbiebs
Meeer
25.05.2012, 22:36
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
solveig
meeer! :)
25.05.2012, 22:48
Ingvild :)
Meer!! <3 :))
25.05.2012, 22:56
Line
meree!!
25.05.2012, 23:04
Christine<3
meeeeer<3 og kan ikke stian og Jake banke opp Justin eller Rosaline?? også skjer det mye ting<3
25.05.2012, 23:11
loveyourlifedonthateit
meeeer !
Jdbiebshistorier
Meeer! Ja, Justin blir banket opp også hjelper Rosalie han etterpå og justin forteller henne at Chaz løy, åsså blir Chaz og Rosalie uvenner, men Rosalie tilgir Chaz etter hvert:)
26.05.2012, 00:18
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no/
meeeeer, kan ikke stian og jake gjøre noe kjempe slemt mon henne sånn som brekke armen hennes eller noe verre, også kan justin være med på det siden han ikke vill bli mobbet av stian og jake
26.05.2012, 01:30
Hanna
meeer!
26.05.2012, 12:16
URL: http://believesource.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits