A victim - Del 10

Blir kanskje litt lite blogging i dag. Venninen min har bursdag så skal tilbringe tiden med henne i dag, og må hjelpe til litt i huset. 

---------------------------------

Jeg sprang så fort ned jeg kunne og åpnet døren. Han sto der med et halvt smil til meg. Jeg måtte bare få kysse han, men nei, jeg skulle ikke! Jeg hadde lovt meg selv det. Jeg ville Justin skulle fortelle meg alt sammen. Alene. At han var helt ærlig. Bare meg og han. 


 Justin smilte skjevt og kom mot meg. Han gikk rett forbi meg og inn i huset. Jeg lukket døren fort og gikk etter han. "Rosalie, jeg må bare få sagt noe. Altså... For en stund siden la jeg ut youtube videoer av meg synge. Det var det jeg har gjort mens du var borte fra skolen. Du sa jo jeg var super flink og jeg reiser til Atlanta om to dager", sa han fort. "H-hva skal du der", spurte jeg bekymret. "Jeg skal synge for noen, og kanskje bli signert også", mumlet han. "HVA?". Jeg visste ikke om skulle være glad, eller sint på hannes vegne. Så klart var dette bra, men ville jeg få se han igjen? "Når kommer du tilbake", spurte jeg fort. "En uke kanskje. Vet ikke helt", sa han. Jeg nikket svakt. Jeg vet ikke engang hva jeg føler. Åhhh! "Du er ikke sur", spurte Justin og så på meg fra der han sto. Han så så perfekt ut. Håret, kroppen, klærene, øynene, ansiktet, ALT. "N-nei", mumlet jeg og så bort fra han. "Jeg må fortelle deg noe forresten. Har Chaz sagt noe om meg i det siste", spurte han og vippet frem og tilbake der han sto. "Kanskje", sa jeg surt. Jeg krysset armene mine og Justin kom fort bort til meg. Han sto nå rett foran meg. "Hør, vi må snakke. Det som skjedde på fredagen... Jeg skulle ha ønsket jeg kunne komme Ros, men--", begynte han. Jeg stoppet han rett der. "Stian og Jake?". Justin nikket svakt og jeg himlet med øynene. "Men de presset Chaz til å lyge også, og jeg tror han er ganske lei seg også. Jeg har aldri vært utro.. På en måte", sa han svakt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, eller tenke. Har Chaz løyet til meg om det? Jeg tok tak rundt nakken til Justin og presset han mot meg. Jeg måtte bare kjenne han på leppene mine nå. Justin ble litt overrasket først men kysset fort tilbake. Vi havnet i en heftig klinerundt og Justin løftet meg opp. Jeg knøt beinene mine rundt han og han begynte å gå mot sofaen. Han slapp forsatt ikke leppene mine. Han la meg forsiktig ned i sofaen med han over meg og vi forsatte med å kline. 

Jeg lå meg godt inntil Justin sin armkrok, men Justin hadde fortalt hvordan Jake og Stian hadde vært. De hadde begynte å mobbe han også og jeg følte skyldfølesle i alt dette. Det var jo bare min feil at de mobbet han nå. "Jeg kommer til å savne deg mens jeg er i Atlanta", mumlet Justin og strøk meg i håret. "Jeg også", sa jeg. Jeg ville ikke at Justin skulle dra heller, men det var jo bra, ikke sant? 

Dagen Justin drar:

Jeg var ikke på skolen akkurat nå. Jeg hadde bestemt meg for å bli med Justin til flyplassen. Moren hans kjørte i bilen til dem, og jeg kjørte i min med Justin ved siden av meg. "Bilen din er SÅÅ awesome", sa Justin søtt. "Takk du", sa jeg med en liten latter. Jeg og Justin hadde tilbringt de siste dagene sammen og vi hadde faktisk snakket med Chaz også om det. Vi hadde på en måte blitt en liten gjeng, men nå skulle jo Justin dra. "Jenta mi, ikke vær så lei deg da", sa Justin og strøk meg litt på låret mens jeg kjørte. Det hadde jeg glemt å fortelle også. Justin hadde spurt meg om å bli kjæresten hannes også på den samme kvelden. Vi hadde hatt det utrolig koselig sammen. Jeg klarte bare ikke å være sur på Justin. Han gjorde aldri noe galt. Bare det han ikke kom til daten, men det var en grunn til det. Jeg forsto han godt, og jeg kunne ikke bli lykkeligere enn det jeg var nå. "Jeg er ikke det Justin. Jeg ser deg jo igjen", sa jeg med et fnis. "Ja, men du ser lei deg ut", mumlet han. Det var utrolig godt å bli stryket på låret av Justin akkurat nå. Han fikk meg til å føle meg så trygg og lykkelig. "Er ikke det", sa jeg med et smil. "I believe you", sa Justin og jeg fniste bare. Vi kom endelig frem og Justin og moren skulle sjekke inn koffertene. Jeg sto ved Justin hele tiden og han klemte hånden min hardt.

Lights will guide you home And ignite your bones

Jeg smilte til han og han smilte tilbake. Vi sto bare å flørtet og kysset helt til Justin måtte gå. "Justin, kom. Vi må dra nå", ropte moren hans. "Jeg elsker deg, du vet det", sa Justin og strøk meg på kinnet. Elsker han meg virkelig? Jeg bet meg i leppen og nikket svakt. Jeg tror jeg rødmet som bare det. "Jeg kommer til å tenke på deg hele tiden, det lover jeg", sa Justin og ga meg et langt, lidenskapelig kyss. "Jeg deg også", sa jeg søtt. Justin ga meg en klem og jeg snufset kanskje noen få tårer her og der. "Ikke skrik", mumlet Justin og jeg hørte at han snufset også. "Jeg skal prøve å ikke. Kommer til å tenke ofte på deg", sa jeg og trakk meg fra klemmen. "Same here. Jeg må desverre gå nå". Justin ga meg et kyss til før han sa hade og gikk bort til moren. Jeg sto der alene igjen og vinket til dem. 

ETT ÅR SENERE: 

"Chaz? Har du sett den røde toppen min", ropte jeg av full hals. 

 

Mer? 

Hva tror du har skjedd etter ett år? :-)

Mini-historien slutter på del 15 TROR jeg! 

HOKL, Hedda


meeeer, drama med stian og jake er sykt gøyt!!
26.05.2012, 12:49
mer|
26.05.2012, 12:57
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
MASSE MASSE MEEER!
26.05.2012, 12:59
URL: http://believesource.blogg.no
Caroline
Meer
26.05.2012, 13:09
solveig
meeer! :)
26.05.2012, 13:36
Heda
:oo !! Mereee<3 Håper hun ikke tilgir Justin når hu møter han ^^
26.05.2012, 14:04
URL: http://justheda.blogg.no
JMVGIRL.blogg.no kommenterer gjerne tibake:D
Meeer!
26.05.2012, 14:59
URL: http://JMVGIRL.blogg.no
Line
meree!!
26.05.2012, 17:11
MHJ
Mere
26.05.2012, 17:41
mereeeeeeeeeeeeee
26.05.2012, 20:16
Sofia
Mer!<3
26.05.2012, 20:52
jostorys
meer :D
26.05.2012, 21:04
URL: http://jostorys.blogg.no
Mereeer
27.05.2012, 08:51
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits