A victim - Del 11

ETT ÅR SENERE: 

"Chaz? Har du sett den røde toppen min", ropte jeg av full hals. 


"Nei, det har jeg ikke", ropte han tilbake. Jeg sto og pakket. Jeg skulle endelig reise for å møte Justin. Jeg hadde ikke møtt han på cirka et halvt år. Jake og Stian hadde tilslutt slutter å mobbet meg. Etter at Justin har blitt kjent har alle vært utrolig snille mot meg, men Chaz og Ryan er nå beste vennene mine. Frida hadde flyttet uheldigvis, men vi snakket noen ganger i uken, eller måneden. Jeg skulle reise til Atlanta for å møte Justin sammen med Ryan og Chaz. Jeg og Justin hadde faktisk slått opp, men holdt på en måte på sammen. Justin hadde forandret seg så utrolig mye! Han var snill mot alle, han elsket fansen sin utrolig høyt, og han brydde seg mye om meg. Han hadde aldri nevnt meg på TV eller noe annet. Jeg ville ikke bli nevnt av Justin foran hele verden. Jeg ville være den vanlige Rosalie Julia Benson. Den vanlige jenten som brukte å være hjemme alene for det meste og gjøre lekser med to gode venner. Jeg slengte i alle klærene jeg trengte men fant forsatt ikke den røde toppen min. "Ryan, har du--". Jeg hørte at Chaz og Ryan sutret høyt begge to og jeg fniste litt. Må vel være lov å spørre da? 

Vi hadde klart å komme oss til flyplassen og satt nå i flyet klar til å ta av. Jeg satt i midten av Ryan og Chaz og var glad som alltid. "Jeg er så utrolig trøtt", mumlet Ryan. "Jeg er sulten", mumlet Chaz. Både jeg og Ryan begynte å le litt. "Som alltid", sa jeg og ga et blunk til Chaz. "Daa-h, mat er jo akkurat som himmelen da", sa Chaz og himlet med øynene. Jeg fniste og ristet bare på hodet. Jeg plugget inn høretelefonene i iPoden min og skrudde på sangen av Justin. Jeg lente meg tilbake i setet og var klar til å ta av. 

"Ros, våkne da. Flyet har liksom landet for sånn 5 minutter siden", sa en stemme. Jeg gned på øynene og åpnet de sakte. "Hei", sa jeg med hes stemme. "Vi er fremme. Kom da", sa Ryan smilende. "Jaja, klart", mumlet jeg. Jeg tok ut høretelefonene og la iPoden i vesken min før jeg tok av setebeltet og sprang etter Ryan og Chaz. Vi fikk hentet koffertene våre og sto utenfor flyplassen og ventet på noen som skulle hente oss. "Hvem skulle hente oss igjen", spurte Chaz og klødde seg bak i hodet i mens. "Var det ikke Scooter eller Kenny? Kanskje Justin? Aner ikke", sa Ryan. Chaz slapp ut et lite fnis og ristet på hodet. For noen venner jeg har! Det tutet plutselig en bil som var helt svart og vi alle lyste opp. Vi sprang bort til bilen og slengte inn koffertene bak i. Vi satte oss deretter inn og møtte Kenny sitt smilende ansikt foran. "Hei Kenny", sa jeg glad. "Hei prinsessa", lo Kenny. Ja, Kenny kalte meg prinsessa. Jeg synes det gikk helt greit. Jeg lo litt og Ryan og Chaz sa også hei. "Hei gutter", sa Kenny glad. Han var vel glad for at vi hadde kommet da. Kenny begynte å kjøre mens vi pratet om hva som hadde skjedd i det siste. Han elsker jo oss bare.

adzhani zahra (AZ) (adzhanizahra) on Twitter

 "Pattie!". Jeg ga henne en stor klem og hun klemte tilbake. "Rosalie, hvordan går det med deg", spurte hun glad. "Utrolig bra med meg. Hva med deg", spurte jeg glisende. "Litt stresset, men ellers bra takk" sa hun. "Hvordan går det fru Bieber", spurte Ryan til Pattie. Jeg og Chaz begynte å le høyt. "Eh, går fint. Hva med deg Ryan", spurte hun. "Supert her", sa Ryan smilende. Vi hilste på alle i crewet, men jeg hadde ikke sett Justin ennå. "Ry, hvor er Justin", spurte jeg Ryan Good. "Inne på rommet sitt. Han holder på med en sang tror jeg", sa han. "Hvilket rom har han?". Vi var på et hotell, men hadde et slags møterom som de tydeligvis hadde leid. "735", sa Ryan og ga meg et blunk. Jeg nikket og sprang avgårde mot heisen. Jeg kom meg raskt opp og sprang mot rommet. Jeg pustet forsiktig ut og banket på døren. Jeg ventet i bare noen sekunder så kom Justin i bar overkropp rett foran øynene mine. Han smilte stort og jeg slang meg rundt nakken hannes. "Baby", sa han og ga meg et kyss på kinnet. "Hey", lo jeg. "Kom her, jeg vil synge en sang for deg som jeg nettopp ble ferdig med", sa han. Han tok hånden min og lukket døren etter seg ettersom han dro meg med inn i rommet. Han gikk bort til sengen og en gitar lå der. "Bare sett deg ned et sted", sa han søtt. Jeg satte meg ned i en stol og Justin slapp hånden min. Han gikk bort til sengen, tok gitaren, satte seg ned, og tok gitaren på fanget sitt. Han smilte litt til meg før han startet å spille en melodi. 

 

Historien er snart ferdig, 1 eller 2 deler til :-) 

Hvilken sang tror du Justin spiller for henne? 

Mer? 

HOKL, Hedda


BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
mermermermermermer!!
27.05.2012, 16:21
URL: http://believesource.blogg.no
jostorys
meer :D
27.05.2012, 17:23
URL: http://jostorys.blogg.no
solveig
meeer! :)

2 til!
27.05.2012, 17:28
mer
27.05.2012, 17:29
meeer
27.05.2012, 17:52
mere
27.05.2012, 17:59
Caroline
Meer
27.05.2012, 18:11
Line
mereee!!
27.05.2012, 19:01
JBmyheart
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D
27.05.2012, 19:10
URL: http://www.jbmyheart.blogg.no
Meeeer
27.05.2012, 20:20
mereeeeeeeeeeeee
27.05.2012, 21:11
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits