A victim - Del 12 SISTE DEL

Han tok hånden min og lukket døren etter seg ettersom han dro meg med inn i rommet. Han gikk bort til sengen og en gitar lå der. "Bare sett deg ned et sted", sa han søtt. Jeg satte meg ned i en stol og Justin slapp hånden min. Han gikk bort til sengen, tok gitaren, satte seg ned, og tok gitaren på fanget sitt. Han smilte litt til meg før han startet å spille en melodi. 


(Fant ikke en med bare gitar versjon, men han spilte Boyfriend). 

Jeg smilte gjennom hele sangen og Justin sluttet med at han sto opp med et glis. Han kom over til meg, la gitaren på bakken og satte seg på knær rett foran meg. "Rosalie, jeg har spurt faren din om du kunne flytte til meg, og han sa ja. Bare hvis du vil altså. Du får bli med på tour, og alt det du vil. Vil du det", spurte han og la på et skjevt smil. Flytte sammen med Justin til Atlanta? Jeg var ferdig på skolen snart uansett, men da kunne jeg flytte etter jeg var ferdig på skolen. "JA JUSTIN", hylte jeg av glede. "Etter skolen sikkert", flirte han. "Jepp", lo jeg med. "Og et spørsmål til.... Vil du bli jenta mi igjen", spurte Justin og tok hånden min. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å smile. "JAAA JUSTIN", hylte jeg igjen og slang med over han. Vi begge datt ned på bakken med meg over han. Han bare lo og jeg gliste stort. Jeg bøyde meg ned mot munnen hannes og kysset han lidenskapelig. Han kysset tilbake med en gang. Så godt der var å være med Justin igjen. Ingen bekymringer. Bare meg og han. Alene. 

Vi spiste middag med alle i crewet på en resturang. Vi alle hygget oss masse, mens Justin flørtet utrolig mye med meg under middagen. Jeg måtte bare kysse han akkurat nå. Jeg tok en slurk av brusen min før jeg ga Justin et lite kyss på leppene. "Awwwwww", hørte vi alle fra crewet si. Jeg rødmet utrolig mye da jeg trakk meg fra han og Justin smilte bare. Han rødmet også. Vi hadde øyekontakt og Chaz hev litt nøtter han spiste på Justin. "Auu! Idiot Chaz", sa Justin og alle flirte. "Ja, Justin spurte meg i sted, og også om jeg ville flytte inn med han", mumlet jeg sjenert. "Awwww", sa de igjen. 

Noen måneder senere:

Jeg pakket ut alle tingene mine jeg hadde tatt meg nedover til Atlanta. Jeg hadde nettopp flyttet inn til Justin. Utrolig koselig! Flere fans og paparazzier hadde begynt å få vite om meg og jeg var utrolig nervøs. Tenk hvis jeg får masse hat? Justin sitt hus var MYE større enn mitt. Jeg fikk pakket ut alt og ordnet litt på rommet før jeg gikk ned. Justin hadde jobbet hardt med et nytt album som skulle kommer ut snart og Boyfriend hadde nettopp kommet ut på iTunes. Alle likte den utrolig godt! Jeg fant Justin liggende på sofaen helt uslitt. Stakkar. Han hadde vært i studioet for å spille inn sanger og bare jobbet i hele dag. "Hei kjekken", sa jeg og satte meg ned ved siden av han. "Hei babe", sa han og gjespet. "Sliten eller?". Justin nikket og lukket øynene igjen. Jeg begynte å kysse han i nakken. Var jo litt morsomt da. "Ikke nå Ros", mumlet han stille. Jeg kysset han fort på munnen og han smilte automatisk. "I love you", sa han søtt med øynene forsatt lukket. "Love you too", sa jeg med et smil.

(17) Tumblr

Ukene gikk og både jeg og Justin hadde et supert forhold. Alle visste om meg nå, men jeg holdte meg strek med all haten. Jeg visste uansett hva som ville komme i veien mellom meg og Justin ville vi klare oss gjennom alt. Jeg visste bare en dag at dette ville bli min fremtidlige mann. Justin Drew Bieber. I will always love my idiot! 

 

DA er jeg ferdig med historien. Ble litt rar, men har egentlig ikke tid til å blogge så mye fremover. Skal starte med en historie når Rikke er ferdig. Det er altså en historie med Jason McCan. Føler den er litt urealistisk, men Jason McCan er jo med så går ikke ann å være 100% realistisk på den. Gled dere mye! 

Hva synes du om historien? 

HOKL, Hedda


RikkeVD
Nawww... så søt slutt :)
27.05.2012, 21:39
solveig
elsket denne!

kommer det flere sånne ?
27.05.2012, 22:22
Sandrajustlife
Jeg elsket den, gleder meg til den andre historien kommer :)
28.05.2012, 01:58
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits