Info og svar på kommentar!

Fikk nettopp inn denne kommentaren så svarer på den her så alle får det med seg:

 det er litt dårlig at du forventer så mange kommentarer når du aldri legge ut deler nesten , no hate :) justin saying

Grunnen er den at nå som jeg har prøve eksamen så får jeg ikke så god tid til å blogge. Hvis jeg skriver 10+ kommentarer så kommer det fort og da forventer kanskje noen at det kommer en ny del med en gang, men sånn er det ikke. Jeg har som sagt muntlig prøveeksamen i matte på Fredag så derfor skrev jeg 18+ kommentarer. Grunnen er fordi at jeg vet at innen kvelden så har dere klart det og da får dere en del. Som sagt, hadde jeg skrevet 10+ så hadde dere forventet en ny del nå og det hadde dere ikke fått før i kveld uansett. Det er rundt 200 som leser her vanlig så derfor forventer jeg at hvertfal 15-18 kommenterer. Der har du svaret ditt. Jeg leser selv blogger og da forventet jeg før at når de hadde fått så så mange kommentarer så kom det en ny del, men den gang ei!

Også fikk jeg et annet spørsmål om jeg kom til å starte på en ny historie etter My Loving Brother. Svaret er nei! Grunnen? Hedda som opprinelg har denne bloggen skal starte med sin historie, jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, kanskje i sommerferien. Etter helgen så tar jeg meg en pause fra bloggen, men skriver fortsatt på historier som skal ut på bloggen senere når jeg er tilbake. Har startet på tre historier som dere skal få velge mellom når jeg kommer tilbake.

Hvis dere ikke fikk det med dere så blir altså historien avsluttet de nærmeste dagene, mest sansynelig Lørdag eller Søndag. Skal egentlig overnatte hos en vennine hele helgen, men ser ikke sånn ut siden Bodø flyplass blir stengt for passasjerer som skal reise fra Bodø. Derfor slipper jeg å stresse med å få historien ferdig.

Kommer en del i kveld. Tilbake til skrivebordet hvor matten venter :(

-Rikke


benedicte.
Skjønner deg utrolig godt jeg! Du burde fått flere kommentarer! :) eksamen er viktig såå ja..og jeg håper du kommer tilbake etter sommerferien eller i sommerferien når du er ferdig med denne historien din også! :) du er jo så flink, hehe :) og forresten, jeg hater at flyplassene har streiket..Får kanskje ikke reist til spania når det er fortsatt skole og da må jeg ta mange prøver opp!! men uansett, lykke til med øvingen til matten og gleder meg til delen som kommer ikveld! :)<3
06.06.2012, 23:09
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits