Important people! Please read.

Heeei! 

Fant ikke en passende overskrift men det får sikkert gjøre susen! Altså jeg skal egentlig veldig mye borte i sommer, siden om akkurat 20 dager er jeg i London og der skal jeg være i 3 uker. Unnskyld så masse for dette, og det her betyr det ikke kommer noe historie fra meg i sommeren. Kanskje på slutten, men ja...

MEEEN god nyhet! Siden jeg ikke kan har jeg skaffet en gjesteblogger til bloggen i mens. Rikke skal få lov til å ta seg en velfortjent liten pause. Synes hun er en super bra blogger og elsker historiene hennes selv! Rikke skal jo forsette siden hun er ikke gjesteblogger, men en FAST blogger. 

Den nye gjestebloggeren heter Pernille og jeg håper dere tar godt i mot henne. Hun virker utrolig snill, og søt. Har lest et lite imagine fra henne og her er det:

Du var på vei ned trappa da du så guttene sitte i sofaen i bare boxser foran tven. Du tok deg selv i å stirre på magen til Justin, men den var kjempe fin da. «Noen liker magen min ser jeg» sier Justin flørtene og blunker til deg. Du merket rød fargen i kinnene dine, så du snurr deg vekk. Du går inn på kjøkkenet men merker fort det kommer noen etter deg. En hånd legger seg på rompen din mens du går. Du gidder ikke gjøre noe med det for du vet det er Justin, og dere pleier alltid å flørte kjempe mye. Du kommer deg inn på kjøkkenet, med Justin etter deg som fortsatt har hånda på rompen din.  Du ser inn i kjøleskapet for å finne noe du kunne spise. Du bøyer deg ned og strekker etter pizza fra i går. Du merket en hånd som slo deg hardt på rompa. « Auu, Justin Drew Bieber, hva er det du driver med?» spurte du med en fake streng stemme.  Han lo den søte latteren sin. «Du sto så fint til, og rompen din var så tiltrekkende pluss når du går i det så måtte jeg bare» svarte han og blunket til deg. Du så ned på hva du hadde på deg og så sjokket opp på Justin igjen. Du sto der bare i truse og bh.

Du løp ut i stuen og fant en t-skjorte, og du brydde deg ikke om hvem den var sin. «Det der er min t-skjorte. Hvem sa du kunne bruke den?» sa Justin. «Ingen, sa det men tenkte det var greit» svarte du. «Men du ser fin ut da. Det må jeg innrømme» sa han flørtene og gikk imot meg. Han tok hendene dine opp til nakken hans og la de rundt der, mens han la armene sine rundt midjen din. Han presset deg mot han mens han stirret deg inn i øynene dine. Dere var kun noen centimeter fra hverandre, da han begynte å lene seg mot deg, og kysset deg mykt på leppene. Noen plystret bak dere men akkurat nå kunne du ikke ha brydd deg mindre om. Han kysset deg. Du var så glad nå. Etter en stund trakk dere dere fram hverandre, men han slapp deg ikke. Han så inn i øynene dine og smilte, men det varte ikke lenge før han trakk deg helt inntil seg så dere sto å klemte. Du hadde hodet ditt på bryste hans, og armene dine rundt midjen hans, og han hadde hodet sitt over ditt. Dere bare sto der i stillhet. Du hørte en stemme bak deg som sa, «endelig dette har jeg ventet lenge på. Flere år». Det var Tobias (broren din) sin stemme og du smilte svakt. Etter noen sekunder slapp han deg, men veldig sakte. Han smilte stor til meg og kysset deg på kinnet følsomt. Han tok hånden din og tok med deg inn i stuen, mens han satt seg ned dro han deg med seg også så du satt på fanget hans. «Kan vi ikke se på en film?» spurte du som et forslag. «Ja, god ide. Bare gå å finn en du» svarte Justin deg. Du gikk opp på rommet ditt og tok fram , Never Say Never, ikke overraskende. Du tok også med dynen din, og gikk ned. Du overhørte at guttene snakket om deg. «Hun er bare så søt, og endelig turte jeg å kysse henne, men det beste var at hun kysset tilbake. Skal ta med henne ut på i dag» hørte du Justin sa. «Vet det er bra. Endelig skjer det noe mer mellom dere. Du har jo likt henne i flere år. Men ikke sår henne, da får du med meg å gjøre» sa Tobias. «Aww, så søt du er Justin. Jeg vil gjerne bli med ut» lo du da du kom ned trappen. «Da slapp jeg å spørre for jeg ble litt nervøs. Sett på filmen nå» sa han og smilte stort til deg. Du satte på filmen og satte la deg på magen på gulvet. «Hei, du skal liksom sitte med meg da» sa Justin litt surt og dro deg opp. Han satt seg ned på gulvet så han hadde sofa kanten i ryggen, men han satt en pute der så han ikke skulle få vondt i ryggen. Han satt deg mellom beina sine, og du trakk dyna over dere. Justin tok den ene hånden sin på mage din, og da andre i hånden din. Fingrene hans strøk over hånden din, og den andre over magen din. Du ble utrolig var når han gjorde det. Du snudde deg mot han og kysset han på munnen, og smilte til han. Han ga den et søt smil tilbake. Akkurat nå kunne du ikke bli mer glad.

 

FINITO! Jeg håper dere tar godt i mot henne og hun starter når Rikke er ferdig med sin historie. Håper dere gleder dere og kanskje dere får litt imaginen eller "mini historier" fra meg før jeg drar til London.  

Love you all sweet readers! Jeg blir så glad når jeg ser hvor mye dere setter pris på Rikke. Vær så snill, selv om Rikke ikke har postet så mye akkurat i denne tiden er det fordi eksamen står på spill. Dere vil skjønne mye mer hvis dere har vært gjennom det, er gjennom det eller kommer gjennom det senere. Det er mye stress i 10 ende vil jeg bare si. 

Takk for at dere leste alt! 

Gleder dere til at Pernille begynner? 

Vil dere at jeg skal komme med noen imagines eller mini historier før jeg drar til London? 

HOKL, Hedda

 


BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
JAHEDDA! masse imaginer for min skyld! - flott det! Gla i dæ å <3
14.06.2012, 23:26
URL: http://believesource.blogg.no
Frida
Ja!! Flere mini historier!!
15.06.2012, 01:34
URL: http://jdbiebshistorier.blogg.no
Gleeedee mæj, kanke dæm først være friends with benifits?
15.06.2012, 02:06
Margrethe
Gleder meg til å få lese Pernille sin historie! Men jeg vil ha flere mini historier fra deg ! :)))
15.06.2012, 14:44
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits