Gjesteblogger søkes!

Hei alle sammen. Jeg (Rikke) kommer IKKE til å starte med min historie enda, rett og slett fordi det blir for mye styr for meg med skole. Jeg har nettopp begynt på videregående og MÅ fokusere på skolen. Derfor trenger jeg en gjesteblogger som kan blogge historie mens jeg skriver på min historie når jeg får tid. Jeg slutter ikke, jeg bare trenger mer tid til å skrive historien før jeg legger den ut.

Kopierte det som jeg måtte fylle ut når jeg skulle søke om å blogge her. Det er et pluss å ta med en liten imagine eller en smakebit på historien. Jeg kommer til å legge ut forskellige imaginer iløpet av uka før jeg har en gjesteblogger på plass!

Navn:

Alder:

HAR DU HATT HISTORIE BLOGG FØR (hvis du har hvilken?):

SKREVET HISTORIE FØR?: 

KARAKTER I NORSK SKRIFTLIG: 

Du kan ta med på søknaden hvis du vil:

NOEN IDEER TIL HVA DU SKAL/VIL SKRIVE OM? Justin Bieber historie så klart! :-) 

+++ Noe annet du synes er viktig å ha med :-) 

Vil helst ha en gjesteblogger over 14 år. Greit om man er 13 og blir 14 også i løpet av året ;-) 

Mail: rikke-vd@hotmail.no

Gjerne kommenter hvis du har sendt mail, og hvis du ikke vil sende mail kan du også bare kommentere her, men synes det er bedre med en mail for da kan ikke andre kopiere det du har skrevet ;)

FRIST: FREDAG 24. AUGUST kl 23:59!-RikkeVD


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits