Søker gjesteblogger (atter en gang)

Okei, Rikke her, ikke gjestebloggeren!

Jeg vet at dere ikke har hørt noe fra meg på en god stund nå. Grunnen til at jeg skriver nå er (som du sikkert ser) vi søker en ny gjesteblogger (igjen). Heidi skal bort, og blir borte i tre uker, og vi kan ikke la bloggen stå i tre uker uten nesten noe aktivitet, så derfor søker jeg og Hedda etter en TROFAST gjesteblogger. Kravene er skyhøye fordi vi trenger en som virkelig kan gi mye til denne bloggen. Fram til jeg har skrevet ferdig min neste historie, og er klar til å publisere den på bloggen, trenger vi en gjesteblogger som kan legge ut MINST en del om dagen, flere hadde vært super. Anbefaler å ha en ferdigskrevet historie.

Kravene for å bli gjesteblogger:

-Fylt 14 år!

-4-6 i norsk-karakter!

-Tar seg god tid til bloggen!

-Legger ut MINST en del om dagen!

-God retskriving, nesten ingen feil!

-At du er Belieber! Historien skal handle hovedsakelig om Justin og en jente. Kjendis eller ikke bestemmer du selv!

-Anbefaler at du ikke går på videregeående, med mindre du VET 100% at du får mye tid til bloggen!

-Skriver bokmål!

-Viktigst av alt: er til å stole på og er trofast!

Skriv navn, og alder og få med ALLE punktene over. Er et pluss om du legger med en liten imagine som du har skrevet og er fornøyd med (gjerne noe du kunne tenkte deg at andre skal lese). Husk at det å være historieblogger ikke bare er et stort ansvar ovenfor leserne dine, men at det også tar utrolig mye tid! Jeg startet som gjesteblogger her i Februar/mars, noe der, og fram til sommerferien 2012, og det  var ikke bare lett. Det å ballansere skolearbeid og bloggen er hardt arbeid om du ikke vet hvordan du skal gjøre det.

Tenk nøye gjennom det jeg har skrevet over om du VIRKELIG vil være gjesteblogger. Det er morsomt, men også tidkrevende og stressende til tider!

Hvis DU vil bli gjesteblogger send inn søknaden din til rikke-vd@hotmail.no   Kommer til å videresende den til Hedda sånn at hun også får lese søknaden. Lykke til alle sammen :)

Frist til Søndag 16.september kl 23:55!

@justinbieber: Scarybiebs 

-RikkeVD


ingrid
haha jeg vil, men blir ikke 14 før november :(
11.09.2012, 22:36
Hanna
LYKKE TIL MED NY GJERSTEBLOGGER.. ops capslock! Haha..

Følte for å kommentere. Skikkelig lenge siden nå!
11.09.2012, 22:48
URL: http://itsbeliebersforever.blogg.no
hokl
ingrid: Send inn en søknad så kan vi se. Er egentlig ikke så streng på det. Men send inn en søknad ;)
12.09.2012, 20:29
URL: http://hokl.blogg.no/
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits