Gjestebloggeren

Hei :)

Meg
Jeg er den nye gjestebloggeren. Jeg heter Andrine, er 14 år og kommer fra Troms kommune. På fritiden henger jeg med venner og slapper av hjemme. Jeg holder ikke på med noen fritidsaktiviteter og vi har nesten aldri lekser så jeg tror jeg skal klare å holde bloggen ganske oppdatert. Jeg har en egen historieblogg og har gjesteblogget på flere andre før. Jeg blogger ikke på min egen for øyeblikket.

Historien
Jeg har begynt på en historie som heter "Beforie I die" og en Jason McCann historie. Jeg kommer til å legge ut Before I die her også hvis jeg blir fort ferdig med den så blir jeg å legge ut Jason McCann historien her også. 

Beforie I die handler om ei jente som har vært i ei bilulykke, den begynner da hun våkner fra koma. Foreldrene hennes døde i bilulykken så hun er alene. Hun kjøper seg en leilighet litt mer inni byen og selger huset hun bodde i sammen med foreldrene. Hun ordner seg en Before I die liste med 10 ting hun vil gjøre før hun dør. Justin kommer ikke inn i historien med en gang. 

Jeg håper dere blir å like historien min og kommenterer hva som er bra og dårlig. Jeg vil ha litt kritikk også siden da får jeg vite hva jeg må gjøre bedre.

- Andrine


www.EliseRener.blogg.no
Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥
18.09.2012, 15:54
URL: http://eliserener.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits