Guess who`s back?

Heisan :)

Rikke her (medeier av bloggen). Jeg har vært borte fra bloggen en god stund men nå fram til nyttår er jeg tilbake, kanskje etter også? Hvem vet? For noen dager siden fikk jeg denne brilliante ideen til en julehistorie, først var det tenkt som en julekalender aktig greie,  men så var jeg for sen til å kunne legge ut en del i går så derfor blir det en helt "vanlig" julehistorie.

Jeg håper på å få lagt ut første del idag nå som skriveånden er tilbake, sammen med juleånden. De skal sammarbeide om å lage denne spesielle julehistorien om et fantastisk julemirakel, og der har du navnet på historien A Christmas Miracle.

Tror ikke jeg skal si noe stort mer enn at denne historien blir noe helt annet en noe jeg har skrevet før. (Har du ikke lest de andre historiene jeg har skrevet så ta en titt i Historier av Rikke som er linket på headeren. Da har du noe å lese på mens jeg setter meg ned og starter å skrive ;)

Dette gifet sier noe om historien ;)

Flere enn meg som gleder seg til denne historien?

Hva tror du historien kommer til å handle om etter det lille bilde-hintet jeg har gitt?

-RikkeVD


wiiiii, glede mæ :D
02.12.2012, 18:37
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits