Superlady - Imagine + søking av gjesteblogger

Hei dere! Tusen takk for kommentarene på den siste imagine jeg skrev. Rikke kommer til å skrive snart, håper jeg og jeg SØKER også gjesteblogger her. Det står mer informasjon om det på slutten av innlegget :-)


"Nei, seriøst", spurte jeg oppgitt mot kameramannen og han nikket stort. "Ja, bare noen par bilder til frøken DE (Ditt etternavn)", sa Oliver som han het. Jeg smilte og gjorde de siste stilligene før jeg endelig var ferdig med å ta bilder til et magasin. "Flott DN, nå rekker du og gjøre ferdig intervjuet med magasinet også", sa manageren min Frederica. "Jepp, den er grei", sa jeg med et skjevt smil. Jeg var virkelig lei av jobben noen ganger. Det var alltid det samme, men jeg elsket og møte på fansen min. Det var det beste ved hele jobben min. Jeg var en sanger, og brukte sanger til å uttrykke følelser og komme meg bort fra virkeligheten i bare noen få minutter. Jeg elsket virkelig å synge og hadde kommet utrolig langt! Det eneste jeg manglet var en søt og herlig kjæreste. Jeg ønsket meg en kjæreste utrolig mye, siden noen ganger trengte jeg å ha noen som skjønte meg helt. Gjennom all haten jeg fikk og gjennom all kjærligheten jeg fikk fra fansen. Jeg trengte bare noen som støttet meg hele tiden.

Heart Me

Intervjuet gikk utrolig flott og jeg hadde endelig fri resten av dagen. "Vi sees i morgen", sa jeg med et smil mens jeg vinket til Frederica og Ken (Livvakten min). "Hade DN", sa Frederica og Ken i kor etter meg. Jeg trengte ikke en livvakt overalt hvor jeg gikk. Jeg gikk ut av byggningen og kikket rundt omkring til den nærmeste resturangen. Jeg var utrolig sulten og måtte bare ha noen timer alene med spising rundt omkring med helt anonyme personer. Jeg så Vapiano (En utrolig bra resturang) på et hjørne og gliste stort. Jeg ble utrolig ivirg og kjente magen min rumle. Jeg holdt øye med skiltet til resturangen mens jeg gikk og plutselig kjente jeg et hard slag i skulderen. Jeg hylte smått og landet på bakken med rompen først. "Auu", mumlet jeg forsiktig og ristet på hodet før jeg så opp. "Jeg er så utrolig lei meg!". Jeg kjente igjen ansiktet og smilte. "Fin hilsning Bieber", sa jeg og smilte skjevt. "DN? HA-HA", sa han ironisk. Justin tok hånden sin frem og jeg tok gladelig imot. "Unnskyld for det", sa han mens han hjalp meg med å reise meg opp. "Det går fint, fikk bare litt vondt i skulderen", sa jeg forsiktig. "Jeg beklager... Jeg mistet bare Scooter av syne og nå ser jeg ham ikke i det hele tatt", sa Justin og klødde seg bak hodet. "Åja... Jobber du nå?". Justin smilte og ristet på hodet. "Lyst til å ta en matbit", spurte Justin søtt. "Ja! Gjerne", sa jeg glad. Jeg fikk med Justin på Piano og vi hadde satt oss ned ved et bord i et hjørne hvor nesten igjen kunne se oss. Jeg hadde bestilt en pizza og Justin hadde bestilt sushi som vi begge hadde fått servert. De hadde jo alt mulig på Vapiano.

Twitter

"Så hvordan går det med deg egentlig", spurte jeg Justin. Smilet hannes forsvant og han så ned i bordet. "Jeg og Selena slo opp for en måned siden", mumlet han. "Hva? Nei! Dere var jo så søte sammen", sa jeg og prøvde å få øyekontakt med Justin. "Ja, men pressen vet det jo ikke ennå heller", mumlet han. Det søteste parret i USA hadde nettopp slått opp og jeg ristet forsiktig på hodet. "Jeg er så lei meg, Justin". Han så opp og smilte skjevt. "Det gjør ingenting, det var jeg som slo opp", sa han lavt. Hvorfor slo Justin opp med Selena? Jeg trodde Justin virkelig likte Selena ganske så godt. "Men hvorfor", mumlet jeg frem. Justin så bort fra meg inntil veggen. "Jeg liker noen andre", sa han med en lav og forsiktig stemme. Tankene fløy gjennom hodet mitt og Justin så tilbake på meg igjen. "Vil du fortelle meg om henne", spurte jeg med et lite smil. Jeg og Justin hadde blitt gode venner ettersom vi hadde hatt noen konserter sammen. "Jeg tror ikke du vil vite det", sa Justin og tok en bit av sushien sin. "Men vi forteller jo alt sånn til hverandre... Nesten", sa jeg og Justin lo litt. Jeg tok en slurk av brusen min og følgte nøye med på Justin sine bevegelser. Jeg kan si jeg hadde alltid hatt en liten crush på Justin siden han var nesten som en perfekt kjæreste, i hvert fall fra mitt syn. "Dette her er anderledes, trust me" sa Justin. Jeg tok en bit av pizza stykket mitt og all forhåpningen i meg sank ned. "Så har jeg møtt henne da?". Jeg måtte jo få vite det. Jeg visste alt om Justin og Selena siden Justin stolte så utrolig mye på meg. "Kanskje", sa han med et blunk. "Åh, idiot", lo jeg og Justin slapp ut et lite fnis. Jeg bestemte meg for og glemme om denne "Superlady" som jeg kalte henne og startet på ett nytt tema med Justin.

Jeg hadde kommet meg hjem og Justin satt nå i sofaen med meg mens vi så på One Day. Det var en film som handlet om to bestevenner som hadde følelser for hverandre mens innså ikke det før senere i livet. Det var så utrolig trist slutt og jeg satt der med tårer. "DN da... Hysj, livet ditt blir ikke slik som det der", hvisket Justin i øret mitt. "Håper ikke det", snufset jeg. Justin lo og strøk meg forsiktig over armen mens jeg satt der og tørket tårene vekk. "Det er fordi din store kjærlighet kommer til å si det mye tidigere fordi han ikke klarer å holde seg lengere", sa Justin søtt. Jeg snudde hodet mitt mot Justin og smilte. "Tror du jeg har noen", spurte jeg dumt. Selvfølgelig hadde jeg mange guttefans som var gal etter meg, men jeg taklet ikke det som min store kjærlighet akkurat. Justin tok tak i haken min og nikket. "Selvfølgelig har du noen som er helt gal etter deg", sa Justin seriøst. "Minus mine guttefans", sa jeg og lo litt. Justin fniste og ristet på hodet. "Ikke dem jeg snakker om", sa Justin. Prøvde Justin og hinte til noe eller er det bare jeg som er helt fjern? Jeg merket Justin sitt blikk gikk ned på leppene mine, og jeg kjente bare den varme bølgen gå gjennom kroppen min. Det var ikke jeg som var Superlady? Hadde Justin også en crush på meg? Nei, det hadde bare gått en måned siden Justin og Selena slo opp, jeg kunne ikke gjøre noe slik som dette. Justin sitt ansikt kom nærmere mitt og vi var bare noen få millimeter fra hverandre. "Er det jeg som e...". Jeg kom ikke lengere før Justin sine lepper var plantet på mine. Jeg kjente kroppen min boble, og jeg ble helt avslappet. Hele verden var stengt ut. Justin trakk seg fra meg forsiktig og smilte. "Ja, du er min Superlady".

Hva synes dere? :-)


GJESTEBLOGGER SØKES

Navn:

Alder:

Bosted:

Hobbiter:

Andre ting du liker å gjøre på fritiden:

Norsk karakter skriftlig:

Hvor mye tid vil du ta av til å blogge?:

Hvor mange innlegg får du til å skrive hver dag?:

Skriv en kort tekst om hva som helst (10+ setninger kanskje. Som at jeg får se ordspråket ditt):

Vi prøver å finne en gjesteblogger som kan poste ett innlegg ut minst hver eneste dag! Send mail til homkogl@gmail.com hvis du vil blogge på hokl.blogg.no! Vi tar deg godt imot her på hokl :-) Fristen går ut Fredagen/Lørdagen.

 

HOKL, Hedda


awwww <3
02.01.2013, 16:37
Margrethe
Aww <3 Love it !

Du er utrolig flink Hedda ! <3 Dette er serr min favorittblogg av alle historieblogger !
02.01.2013, 17:20
Sigrid
herregud såå søtt!! Har søkt til gjesteblogger ;D
03.01.2013, 17:15
Kortid kommer det mer av historien din?
06.01.2013, 19:59
hokl
Anonym: Hvilken historie da?
Hvis du snakker om Rikke sin historie så vet ikke jeg, men snart håper jeg!
07.01.2013, 15:41
URL: http://hokl.blogg.no/
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits