Anbefales!

Hei! Kanskje ingen av dere gidder å lese dette, men dere burde! Forresten det kommer en del fra KM senere i dag.

Så selv om Rikke ennå ikke har lagt ut en del av historien sin kommer hun til å gjøre det snart. Hah, har en masete eier av bloggen her... Uansett ser at KM har startet på historien sin og håpet på at flere folk kunne støtte henne! Selv om hun har nettopp startet, lover jeg at dere kommer til å like historien. Jeg vet kanskje dere er irritert over at Rikke ikke har lagt ut noen deler ennå, men det kommer! 

Forresten hvis dere ikke har så mye å gjøre for tiden burde dere ta en titt innom Wattpad hvis dere liker å lese historierer. Selvfølgelig er det kanskje noen på norsk, men de fleste er på engelsk. Du kan finne alt mulig av One Direction, Justin Bieber til vampyr historier der. Lover dere at det er verdt å lese historier der! 

Jeg har blitt hektet å lest mange historier der. Sjekk disse ut hvis du elsker å lese historier! Ja, de er på engelsk, men utrolig bra!  Jeg anbefaler disse:

http://www.wattpad.com/story/851449-my-bestfriend-is-a-jerk - Ble hektet med en gang! Elsket den! Utrolig søt historie, samtidig som du blir sur, lei deg hvis du blir revet inn av historien. Ferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/3707809-upside-down-teen-fiction - Nettopp startet, men det virker som hun oppdaterer en del hver dag. De er lange, og du blir revet med (håper jeg på) etter hvert. Uferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/1685843-mr-popular-and-i - ELSK! Det er alt jeg kan si. Uferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/3594846-dark - Harry Styles historie, du blir fort hektet. Ferdig skrevet historie. 

http://www.wattpad.com/story/1906321-and-then-i-met-you - Har ikke oppdatert på lenge, men de første fem delene er utrolig bra! Uferdig skrevet historie. 

 

Gjerne kommenter om du sjekker de ut eller hva du synes hvis du har lest/skal lese de. ANBEFALES ALTSÅ! 

HOKL


Helene
Omg! Shit helt helta på nesten alle ! Flere anbefallinger ??!?!:):)
14.01.2013, 10:25
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits