Den nye gjestebloggeren!

Hei alle sammen! Som dere kanskje har fått med dere så har den nye gjestebloggeren blitt valgt ut, og jeg ble den heldige! Utrolig morsomt. Før jeg begynner å skrive historie til dere så skal dere få vite litt om meg, så here we go. 

Jeg er en jente på 15 år, blir 16 den 28. april. Jeg driver med hest og stor trives med det. Veldig mye drama i livet mitt, haha, men det kommer IKKE til å gå utover bloggingen. Jeg elsker å skrive historie! Jeg kan skrive flere historier på en dag, gjør heller det enn lekser, hehe. Jeg vill helst være anonym, og håper dere respekterer det!

Det er ganske mye som skjer i livet mitt fortiden, men skal være så effektiv som mulig. I vinterferien. (Neste uke) så skal jeg passe på TRE hester, og det er ganske mye skal jeg love dere, men har en plan for det der, så bare følg med på bloggen for plutselig ligger det en del ute av en helt ny historie! 

 

Dette blir artig!! :D 

- Gjestebloggeren.


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits