I'm not afraid - Del 26 kort del

Beklager for så sen del, men har vært borte i hele uken, uten noen internett tilgang..hehe sorrry. 


 

Han har vell rett. 


NOEN TIMER SENERE. 
JASON'S SYNSVINKEL!
Vi er nå på tur til å se på huset, vi hadde fått Aria til barnehagen, noe som er ganske bra. Vil liksom ikke ha hun med i tilfelle vi møter på noen fiender, for det har vi mye av i Italia eller i Roma da. Kelsey satt frem sammen med meg og så ut. Jeg ser litt synd i hun egentlig. "Du, Kelsey?" sa jeg plutselig. Hun snudde seg raskt mot meg. Hun ga meg et blikk om at jeg skulle fortsette så jeg gjorde det. "Er du sikker på at du vil det her?" spurte jeg. Jeg var nervøs på svaret. "Vil hva?" spurte hun igjen. "Å leve på en løgn. Alltid når du skal til frisøren, tannlegen, legen, sykehuset osv er du nødt til å ha et falsk navn, samme med meg." sa jeg litt mer alvorlig. Jeg vill liksom ikke at hun skal gå rundt og føle ubehag eller noe. Alt er jo min feil, og jeg har sykt mye skyldfølelse. "Jason" startet hun. Jeg hørte hun var usikker, som gjorde meg og usikker. "Jeg skal være ærlig og si at dette ikke er noe jeg ønsker, og det hadde vært sykt deilig å slippe å gjemme navnet mitt og alt det der" sa hun. Hun stoppet og så på meg, jeg så tilbake på hun. Kelsey. Min Kelsey. Eller hun er ikke min lenger nå, men kanskje, bare kanskje hun blir det en gang. Jeg bet meg i leppa og kjente tårene komme. Jeg skjønner hva hun kommer til å si nå, hun kommer til å da med Aria og flytte langt bort. Vekk fra meg. "Men jeg elsker deg og vil ikke forlate deg" sa hun og tørket bort ene tåren min. "Mener du det?" spurte jeg. "Ja" sa hun og kysset meg på munnen. "Jeg elsker deg og" sa jeg og svarte på det hun sa til meg. Hun smilte og satt seg ordenlitg til rette. Det var jo..bra. 
NOEN TIMER SENERE
KELSEY'S SYNSPUNKT!
Huset var drit stort, og ikke minst drit fint. Men jeg kan ikke akuratt si at jeg har fulgt med så mye. Jeg har for det meste gått rundt og tenkt på det Jason sa til meg. Måtte han spørre meg om det da? Det hadde jo vært sykt avslappende å bare dra hjem til vennene mine og si til politiet at jeg ikke visste noe om Jason eller hvor han var nå og sånn, er jo bare å late som  om jeg har mistet hukommelsen min. Greit nokk at jeg og er litt misstenkt men de har jo ingen beviser. "Så hva syntes du om huset?" spurte han gira. "Fint" sa jeg og smilte. "Det er bra, vi legger inn bud" sa Jason og tok hånden min. "Dere får svar om noen få dager" sa damen og vi  sa hadet og var på tur hjemover. 
Contemporary House Architecture of a Home in Milan, Italy | Founterior
huset dere så på.

mer? 4 kommentarer for neste del!
beklager for så liten del, men har ikke inspirasjon. plis kom med noen ideer. 

Ingvild :)
Mere!! <3 :)
10.07.2013, 22:53
Teba
Hei, jeg har nettop begynt å lese denne historien og jeg bare elsker den! Her er litt idér: va skjer med moren og faren til kelsey? Når kommer hun til å se dem igjen? Hva med hennes aller bestevenn fra før hun ble kidnappet, møtes de?

Håper jeg kunne være til hjelp!
18.07.2013, 00:21
Meer ♥ elsker historien!
20.07.2013, 18:34
swaaaag
meeeeeeeeeer:P
22.10.2013, 08:25
URL: http://jbieberhistorieblogg.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits