MAKE A CHANGE!

HEI DERE NYDELIG LESERE! 

Lurer fortsatt på om noen henger med denne bloggen siden Rikke & jeg har ikke skrevet så mye i det siste... Altså jeg får ikke tak i Rikke over noe som helst og jeg har bare vært en kjip jente som ikke orker å skrive på blogg lenger. Nei, jeg har ikke sluttet for godt, MEN jeg leter etter NOEN som vil ta over bloggen og behandle denne med respekt. Ettersom det bare har vært mye tull vil jeg gjerne at en skal blogge nesten daglig på denne bloggen og behandle den som JEG gjorde de første ukene jeg hadde denne bloggen for første gangen. 

Ville satt pris på dette og hvis du er interessert i å over bloggen send en mail til: homkogl@gmail.com.

Du vil få svar innen 10. august og gjerne kom med et lite utslag sånn at JEG kan sjekke hvor flink du er til å skrive. Gjerne tenk fremover på historie og planlegg dette nøye. Ikke rot alt dette opp. 

Mer informasjon kommer på mail til deg! (Jeg er borte i noen dager uten nett nå, så det ville vært fint med mail før neste lørdag). 

 

STAY BEAUTIFUL EVERYONE! MAKE A CHANGE! 

HOKL, Hedda~


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits