Lenge siden sist eller hva? -Rikke!?

Kan godt si at hokl har gått i glemmeboken hos meg, altså Rikke (hvis det er noen som leser denne bloggen som vet hvem jeg er) Hvis du ikke vet hvem jeg er skal du få en liten oppfrisker;

Jeg har lenge vært en fast gjesteblogger men rundt høsten i fjor (hvis jeg ikke husker helt feil) startet jeg å skrive mindre og mindre. Jeg startet på en julehistorie som jeg ærlig talt kan si at gikk rett ned i sluken. Jeg glemte den rett og slett av etter hvert og nå husker jeg knapt hva den var om.

Jeg beklager selvfølgelig på det sterkeste for de som faktisk fulgte med på den historien. Jeg vet hvordan det er å lese en historie som blir påbegynt men som plutselig stopper opp uten forsvarsel. Jeg har lest gjennom kommentarene både i det siste innlegget jeg la ut av historien og i chat boksen på siden her og forstår at dere er irritert og skuffet. Det hadde jeg også vært. Jeg har vært det selv når det kommer til engelske historier jeg følger med på på nettet. Jeg kan virkelig ikke gjøre noe annet enn å beklage, men dette året (så å si hele skoleåret) har vært mye tull og ball med som jeg ikke orker å gå inn på, men på grunn av dette og mangel på motivasjon til å skrive videre har jeg bare lagt historien i en skuffe bortest på rommet og latt den ligge der inntil jeg fikk en meldig på facebook fra Hedda nå nettopp.

Hvis du leser innlegget under så leter Hedda etter en som kan overta bloggen og ta godt vare på den (noe jeg har vært sløv til). Ta en titt om du er innteresert.

Når det kommer til fortsettelsen på historien så vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre i og med at jeg har vært så sløv på skrivingen min og på hokl. Hvis dere absolutt MÅ ha en endelse på historien så kan jeg sikkert flette sammen en del eller noe sånt hvor jeg får avsluttet den. Isåfla kommer det til å ta tid for først må jeg lese gjennom det jeg har skrevet for å vite hva som har skjedd så må jeg få satt meg ned for å skrive litt når jeg har tid. Er på ferie nå så har ikke så mye tid for meg selv eller framfor pc-en.

Dere får ha en forstatt fin sommer også snakkes vi kanskje, hvis ikke så må jeg si at jeg har trivdes den stunden jeg var aktiv her og vil takke Hedda for sjansen hun ga meg selvom hun sikker kunne ha funnet noen som ville ha tatt bedre vare på bloggen. Beklager Hedda, virkelig!

-RikkeVD (rart å skrive det igjen)


Lag i det miste en avsluttning.. Sånn at dn historien blir ferdig, og vi læseran får en avsluttning..
07.08.2013, 00:03
Aurora
RIKKEEEEEE!!! SÅNN SERR. HAR LEST DENNE BLOGGEN SIDEN DEN STARTET OMTRENT. JEG ELSKER JULEHISTORIEN. OG DET IRRITERER LIVSHITEN UT AV MEG AT DEN IKKE ER FERDIG SKREVET. DEN BEGYNNER SÅ BRA OG MAN BLIR LIKSOM SÅ RØRT AV HVORDAN HAN ER RUNDT HENNE... HISTORIEN ER SÅ RØRENDE, SELV OM DEN SÅVIDT ER BEGYNT PÅ. HAR LEST DEN FLERE GANGER, og elsker den. Kan ikke du bare for meg, skrive den ferdig. Husk på at når du skrev siste del, så fikk du 27 kommentarer ellerno. Dette er folk som også har fulgt denne bloggen lenge, og som faktisk vil ha mer av den... jeg vet ikke hvor gammel du er, eller om du føler du har blitt for stor, men please, skriv ferdig. Jeg ber deg.
13.09.2013, 00:21
URL: http://bieberfever.com
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits