Truble life! - Del 1Hei!

Tenkte at siden dette er første del, så kan dere få et litt langt et! Det kommer nok ikke til å være så langt hver gang, men noen ganger er det heller litt mindre og flere!

Skriver dette igjen for dere som ikke har sett det før!

Du heter Christine, du er 16 år, moren din er død, hun døde i en bilulykke når du var 2år. faren din tokk det veldig tungt og begynte å mishandle deg, voldta deg, drikke, ta narkotika og andre stoffer.Du blir mobbet på skolen, og i et år har du kuttet deg og du sliter med spiseforstyrrelser. Du er heller ikke den som snakker mest. Du er veldig stille av deg, og liker og bare sitte og se ut av vinduet.

Bildet av  deg:

_____________________

 Din synsvinkel;

Jeg skulle flytte, flytte fra det vonde, jeg hadde ikke klart mer om jeg måtte bodd hjemme mer, jeg er ødelagt, festen ødela meg Markus er død, jeg klarer ikke tro det de hadde drept han, rett foran øynene mine, og jeg kunne ikke gjøre noen ting for å stoppe dem.  Kjæresten min er død. Jeg dør innvendig, gutten jeg elsker er død. Pappa gjør ingenting bedre, han drikker, tar narkotika, slår meg, jeg hadde ikke klart mere. Jeg er glad for at barnevernet fant meg, men jeg er redd, redd for at det samme skal skje igjen, at pappa finner meg, at ingen liker meg. At jeg ikke får noen venner, jeg er redd for mange ting, jeg vet at jeg skal bli adoptert bort til en mann som bor i Atlanta, så jeg måtte flytte dit. Det er vanskelig å tro at jeg aldri kan ta meg av pappa mere. Jeg begynte å pakke ned de få tingene jeg eide, og tok på meg det fineste antrekket jeg hadde som jeg alltid brukte ved spesielle anledninger. Pappa var ikke akkurat rik, så jeg får bare det mest nødvendige, jeg spiser bare et eple om dagen ca. får bare dusje i kaldt vann annenhver dag, og noen av klærne mine har jeg hatt i fire år nå. Selv om jeg bare spiser et eple om dagen, er det nok mat til at jeg føler meg mett. Det kan gå dager som jeg ikke spiser noe og, fordi pappa bare bruker penger på narkotika stoffer og alkohol. Noen dager klarer jeg ikke å spise heller, fordi jeg føler meg tjukk og feit.  Jeg blir mobbet på skolen, fordi jeg ikke har den nye moten, fordi jeg ikke er pen nok, fordi jeg kutter meg og fordi pappa ikke gir meg alt jeg vil ha.

 

 

 

*dagen etter*

 

Du var nå på flyet på vei til Atlanta med Maria, Maria var fra barnevernet, som skulle følge deg hjem til din nye familie. Akkurat nå skulle jeg ønske at de ikke hadde funnet meg, jeg er ikke noe glad i og bli kjent med nye mennesker. De spør så mye, og jeg er jo ikke den som snakker mest heller da.

 

Maria:- Du skal flytte inn til en mann som heter Scott, og kjæresten Carin. De har ingen barn og de reiser mye, og både Scott og Carin jobber med musikk.

 

Deg:- mhm

 

Etter litt kom en flyvertinne med en tralle og spurte hva vi ville ha noe og spise. Jeg bare rista på hodet, i dag var en typisk dag jeg ikke spiste noen ting. Maria derimot nikket på hodet og bestilte en salat med kylling, og en cola. Jeg sovnet, og etter en liten stund kjente jeg noen riste i meg, jeg gløttet litt på øynene og så at det var Maria. Hun sa:- Nå må du våkne, vi har landet. Med den myke stemmen hennes, jeg strakk på meg og lagde en rar grimase. Etter litt reiste jeg meg opp, og retta litt på toppen jeg hadde på meg.  Nå begynte jeg og grue meg veldig.

 

 Vi gikk ut av flyet og mot utgangen, så hentet vi koffertene. Og i andre enden av flyplassen sto det en mann, rundt førti årene. Han smilte mot oss og vinket. Maria fikk øye på han og sa:- Der er han, Scott. Og pekte på mannen som akkurat hadde vinket mot meg. Var det mannen som skulle adoptere meg??

________________________________

Vil dere ha mer??

Hva tror dere skjer vidre??

-Nicoline

 


historyofjustinbieber
Bra første del ❤❤ men du mener vel Scooter og ikke Scott ;)
11.09.2013, 07:54
URL: http://historyofjustinbieber.blogg.no
hokl
historyofjustinbieber: Nei, han skal hete Scott, men han vil at han vil at du skal kalle deg Scooter;)
11.09.2013, 08:26
URL: http://hokl.blogg.no/
mer
11.09.2013, 21:12
karin
åå gleder meg til å lese mer!!
14.09.2013, 13:11
spennende strart. kommer neste del snart?
17.09.2013, 21:55
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits