Truble life! Del 2

Hei!

Nå kommer del to av "Truble life"!  Denne er ikke så lang, men dere får en del i allefall! Skal prøve og få lagt ut alle deler til kl 21.00 hver dag:)

Dette er i allefall bilde av deg! Du har utseendet til Selena Gomez.


_________________________________________

Vi gikk ut av flyet og mot utgangen, så hentet vi koffertene. Og i andre enden av flyplassen sto det en mann, rundt førti årene. Han smilte mot oss og vinket. Maria fikk øye på han og sa:- Der er han, Scooter. Og pekte på mannen som akkurat hadde vinket mot meg. Var det mannen som skulle adoptere meg??

___________________________________________________

Ja, det var nok han. Maria gikk med kjappe skritt mot mannen, i mens jeg kom subbende med beina etterpå! Maria begynte og snakke med mannen om alle mulige ting, og til slutt sa hun hade til oss. Hun gikk for å ta neste fly hjem, mens jeg ble overlatt til en mann jeg ikke kjente engang. Han strak ut armen og sa:- Hei, jeg er Scott, kall meg Scooter du, kom skal vi sette oss inn i bilen og kjøre hjem. Jeg begynte å bli redd. Jeg kjenner ikke denne mannen, og nå skal jeg sette meg inn i bilen hans. Jeg trakk meg litt unna han, og vi begynte og gå mot bilen. Det sto en svart bil rett foran oss, med sotede ruter. Scooter åpnet bildøren på passasjersiden og jeg satt meg inn. Scooter gikk rundt bilen og satt seg inn, han begynte å kjøre.

Jeg kjente tårene begynte å presse på. Minnene kom opp om Markus, hvorfor tok de oss, og ikke noen andre. Hvorfor måtte vi føle den smerten. Hvorfor gjorde de det, hvorfor oss? Jeg skulle overgitt meg, jeg skulle sagt at de kunne ta meg og ikke Markus. De drepte han, og jeg måtte se på min livs største forelskelse dø rett foran øynene mine uten og kunne gjøre noen ting. Vi som var så lykkelige men så skjedde det.

Jeg kom ut av tankene når jeg kjente at bilen stoppet. Jeg tok et kjapt blikk ut vinduet og så det største huset jeg noen gang hadde sett. Munnen min ble formet til en stor O. Scooter sa <<Liker du det?>>, jeg svarte med et raskt nikk.


Scooter tok nøkkelen ut av bilen, åpnet bildøren hans og gikk ut av bilen. Jeg åpnet bildøren selv og gikk ut. Vi gikk mot huset sin inngang, og Scooter åpnet døren til huset og ropte <<Vi er hjemme!>>. Det kom en brunette mot oss og hun hadde krystall blå øyne. Hun strak hånden mot meg og sa <<Hei jeg er Carin!>>. Jeg svarte med et svakt <<Hei>>, før jeg lot blikket mitt streife over den store gangen.


 

Jeg tok av meg skoene mine og satt de pent inntil veggen med de andre skoene, og etter litt sa Scooter, <<Kom skal jeg vise deg huset!>>. Jeg fulgte etter han opp trappen og inn på et rom med to dører videre, rommet var stort med lilla vegger og en stor dobbelseng i midten av rommet. Scooter sa, << Dette er ditt rom>>.

 

Han tok tak i et av dørhåndtakene på den hvite døren som gikk videre inn i rommet. Han åpnet døren og gikk inn, jeg fulgte etter han og så meg rundt i rommet. Det var et bad.


Jeg begynte å gape! Tenk jeg hadde fått et eget bad. Han gikk ut igjen og jeg fulgte etter han. Han åpnet den andre døren og jeg kom inn i et walk-in-closet.


(med mer klær og mindre sko)

___________________

Mer?

Hva tror dere skjer vidre?

-Nicoline


karin
mer :-D
21.09.2013, 12:29
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits