Truble life! Del 3 KORT DEL

Hei!

Her får dere et lite inlegg fordi jeg skal til Italia til Tirsdag, om må forhåndskrive sånn at dere får i allefall et lite inlegg hver dag! Det ble ikke så spennende nå da!

____________________

Jeg begynte å gape! Tenk jeg hadde fått et eget bad. Han gikk ut igjen og jeg fulgte etter han. Han åpnet den andre døren og jeg kom inn i et walk-in-closet.

 


_______________________________

Vi gikk videre ut til stuen. 

Etter det gikk vi inn på kjøkkenet hvor det luktet veldig godt. Slik så kjøkkenet ut.Carin sto og lagde mat. Plutselig kjente jeg en kvalmende følelse. Jeg løp opp trappen, inn på rommet mitt og rett inn på badet jeg hadde fått. Jeg bøyde meg over toalettet og kjente de ekle matrestene komme opp over halsen min og ut av munnen min. Jeg spøy igjen, noe jeg hadde gjort de siste dagene. Det kom noen bak meg og holdt det lange håret mitt opp. Jeg gjorde med ferdig og snudde meg og fikk sett et bekymret blikk fra Carin som sto bak meg. Jeg trakk ned i doen og pusset tennene mine. I mens sto Carin og så på meg, når jeg var ferdig. Hun kom mot meg og trakk meg inn i en stor og god klem. Jeg tenkte tilbake på Markus igjen og begynte og gråte. Sist jeg hadde fått en så god klem var av Markus. Carin slapp klemmen og så ned på meg. Før hun tok tak i hånden min og dro meg ut på rommet mitt. Hun satt seg på sengen, og jeg lente meg mot henne før hun begynte og stryke meg på ryggen. Jeg rykket til akkurat i det hun traff det åpne såret jeg hadde på ryggen. Jeg satt meg oppreist igjen før jeg la meg ned igjen med hodet mot puten.

 

Carin's synsvinkel:

Jeg så Christine løpe opp mot rommet hennes så jeg fulgte etter henne. Jeg hørte noen brekke seg inne på badet hennes, og gikk mot lydene. Der så jeg Christine stå bøyd over toalettet og spy, jeg gikk mot henne og tok tak i det myke håret hennes, og holdt det for henne. Før hun snudde seg og jeg ga henne et bekymret blikk....

____________________

-Nicoline

Mer?

Hva tror dere skjer?

 


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits