Truble life! Del 4 LITEN DEL!

Hei!

Her får dere del 4!

______________________________________

 

 

 

Jeg så Christine løpe opp mot rommet hennes så jeg fulgte etter henne. Jeg hørte noen brekke seg inne på badet hennes og gikk mot lydene. Der så jeg Christine stå bøyd over toalettet og spy, jeg gikk mot henne og tok tak i det myke håret hennes, og holdt det for henne. Før hun snudde seg og jeg ga henne et bekymret blikk....

________________

Hun snudde seg tilbake igjen og trakk ned i toalettet, før hun pusset tennene. Jeg sto og så på henne. Hvordan kan hun ha hatt det så tungt? Hvorfor har ingen funnet ut av problemene hennes før nå? Hun er jo den perfekte jenten, se på henne, det myke håret og de pene øynene hennes. Det var et klart skinn i øynene hennes. Men jeg så sorgen i øynene hennes, og hele henne. Hun fortjente ingen ting av det faren hennes har gjort. Hun var ødelagt, alt faren hennes hadde gjort opp i gjennom årene. Jeg vet ikke alt om henne, men jeg vet hva faren har gjort. Jeg har fått beskjed av barnevernet om og ikke ta steg for fort frem. Hun er svak, og kan ikke noe for det. Det kan til og med hende at noe annet har gjort henne svak, uten at noen vet det.

 

Hun pusset tennene ferdig og snudde seg mot meg. Jeg åpnet armene og trakk henne inn i en stor og god klem. Jeg kjente jeg ble våt på skuldrene og hun begynte å hulke. Stakkars hun gråt. Jeg slapp klemmen og så ned på henne. (Carin er høyere enn Christine) Før jeg tok tak i hånden hennes og gikk mot sengen hennes og satt meg ned. Christine satte seg ned rett etterpå. Hun lente seg mot meg og vi satt der i stillheten og tenkte. Jeg begynte og stryke henne langs ryggen. Plutselig rykket hun til. Hun reiste seg litt opp, før hun la seg ned men hodet mot puten og begynte å hulke igjen.Jeg så på den skittende toppen hennes som sikkert en gang hadde vært hvit, men var mere grå hvit. Midt på toppen bak så jeg noe som lignet på blod, det var rødt og flekken ble bare større og større. Jeg sa «Kan jeg få se på ryggen din» Hun svarte med et lavt ja, før hun sluttet og hulke, og sovnet. Jeg dro opp toppen hennes, og ble møt av et skremmende syn?

______________________

Mere?

Hva tror dere skjer vidre?

-Nicoline


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits