Truble life! Del 5

Hei!

Her kommer del 5 til dere! Komenter under hva dere syntes om historien så langt. Den kommer til å bli mer spennende etterhvert, men er ikke kommet helt inn i historien enda. Har tenkt til å få til et maraton til dere så snart som mulig! Har kommet hjem fra Italia, og fått vært hos venner osv. Så har ikke hatt så god tid til å skrive, men nå kommer det hver dag, så ofte som det går! Men jeg har en del prøver, denne uken og neste, så jeg må nok bruke en del god tid til det!

Liker dere egentlig denne historien?

Eller vill dere at jeg skal slutte med fortellingen?

For meg virker det som at dere ikke liker fortellingen siden jeg ikke får kommentarer! Det er mellom 30 og 40 personer innom bloggen hver dag, og ingen kommenterer! Hva syntes dere er bra med den, eller hva er det dere ikke liker? Jeg mister motivasjon når dere ikke kommenterer, så jeg vet ingenting om dere liker noe i den eller om dere ikke liker noe i denne fortellingen. Men her får dere mere i hvert fall! 

________________

Midt på toppen bak så jeg noe som lignet på blod, det var rødt og flekken ble bare større og større. Jeg sa «Kan jeg få se på ryggen din» Hun svarte med et lavt ja, før hun sluttet og hulke, og sovnet. Jeg dro opp toppen hennes, og ble møt av et skremmende syn?

__

Hele ryggen hennes var fylt opp med blåmerker og sår. Og et sår nesten ved høyre skulderblad foss blødde. (ryggen ser sånn ut, bare med et sår som blør ved høyre skulder)

Jeg tok opp iPhonen min og sendte melding til Scooter. «Kan du komme opp, noe viktig jeg må vise deg! Kom fort» Etter noen sekunder kom løpende inn på rommet. Han stoppet brått opp når han så Christine ligge i sengen. Så sa jeg «Kan du gå og hendte førstehjelpsskrinnet som ligger i hyllen på  badet vårt?» Han ga meg et raskt nikk, og gikk ut av rommet.

Etter noen minutter kom han tilbake med førstehjelpsskrinnet. Han la det på sengen og åpnet det.

Christine?s synsvinkel:

Jeg gløttet litt på øynene og merket at jeg hadde sovnet. Jeg lå på en myk madrass. Madrassen var noe annet enn den jeg hadde hos pappa. Madrassen jeg hadde hos pappa var hard, og flekkete. Det lå en fløyelsmyk dyne over meg også.

 

Jeg reiste meg opp, og gikk tokk på meg klærne som lå på siden av sengen. Så gikk jeg ned trappen, og inn i stuen hvor jeg hørte stemmer. Jeg gikk inn i stuen og så at Scooter og Carin satt der. Men ved siden av dem satt det en Gutt?.

 

_____________

Mer?

Hvordan tror du han reagerer når han ser henne?

-Nicoline

 

 

 

Mer! <3
06.10.2013, 21:44
karin
mer, elsker historien allerede!
07.10.2013, 01:02
mer
07.10.2013, 21:40
mer, liker historien din!
08.10.2013, 18:05
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits