Truble life! Del 6

Hei!

Her kommer del 6! Håper dere liker den også, men jeg ville si at jeg starter med noe nytt, jeg skriver under historie delen hvor mange komentarer jeg ønsker før dere får neste del! Dette er pga. at jeg vil se hvor mange som egentlig leser den!

_________________

Han hadde brunt hår. Det så ut som at han var like gammel som meg. Carin og Scooter snudde seg, og like etter snudde gutten seg. Carin reiste seg opp og begynte å gå mot meg, med sine elegante steg. Jeg snudde meg mot Carin, i mens jeg merket blikket til gutten på meg. Hvem var denne gutten? Hvorfor var han her? Carin sto nå ved siden av meg, og ga meg en god klem. Før hun fulgte meg bort til Scooter og gutten. Gutten strakk en hånd mot meg og sa «Hei, jeg er Justin du må være Christine.» Med en vennlig tone. Jeg svarte med et lavt hei, før jeg tok tak i hånden hans og hilste pent. Jeg følte meg litt redd, når jeg strakk armen min med alle sårende etter at jeg hadde kuttet meg. Jeg satt meg i andre enden av sofaen, før jeg tokk opp tegneblokken og fortsatte og tegne på selvportrettet mitt, i mens jeg tegnet snakket de andre om musikk. Jeg kjente at jeg savnet å synge, hver gang jeg hadde det vondt hos pappa, fant jeg frem sangboken min og startet og synge. Jeg skrev mange sanger også. De fleste sangene jeg skrev var om kjærlighet og hvordan jeg hadde det, etter den store hendelsen som ødela livet mitt totalt!Etter en liten stund ble jeg ferdig med og tegne. Jeg ble ganske fornøyd med tegningen. Justin hoppet et steg nærmere meg i sofaen, og så på tegningen min før han sa «Har du virkelig tegnet denne? Du har et stort talent i tegning. Kan du prøve og tegne meg en gang?» Han så ganske overasket ut, jeg svarte med et stort smil og så sa jeg «Takk, men da må du sitte stille så jeg kan tegne deg» lavt. Han likte tegningen min! Jeg har aldri turt å vise dem frem noen gang. Til å med ikke Markus fikk se dem. Så jeg bladde frem til en ny side i blokken min og startet og tegne han.Etter en liten stund ble jeg ferdig. Jeg ga han den og han smilte stort. Så sa han «Den var fin, får jeg den?» Jeg nikket og smilte svakt tilbake. Det føltet som om at jeg hadde kjent Justin i mange år, selv om jeg ikke vet noe om han uten om at han heter Justin. Han viste den mot Scooter og Carin, og de begynte og smile stort de også.

________________________

mere?

Hva tror dere skjer vidre? Noen ideer?

-Nicoline

4 komentarer så får dere neste del!


karin
Mer :-D
08.10.2013, 23:41
sara
Mer!!!!!!♥♥♥
09.10.2013, 00:18
Meeer!<3
09.10.2013, 02:23
helena
mer :-D
09.10.2013, 11:07
Meeer!!! <3
09.10.2013, 17:55
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits