Truble life! Del 7

 

Hei!

 

Jeg håper at dere liker denne delen også! Jeg er ikke kommet helt inn i handlingen enda, så den blir mer spennende etterhvert!

 

______________________________________________

 

Forrige del:

 

Det føltes som om at jeg hadde kjent Justin i mange år, selv om jeg ikke vet noe om han uten om at han heter Justin. Han viste den mot Scooter og Carin, og de begynte å smile stort de også.

 

_________________________

 

Neste dag:

 

Jeg gløttet litt på øynene, og begynte å tenke på hva som hadde skjedd i går. Tenk at de likte tegningen min. Og de syntes at jeg hadde talent. Jeg fikk også vite at om en uke så skulle Justin på noen sånne tour greier. Ikke at jeg skjønte noe av det uten om at han kunne synge og skulle reise rundt og holde konserter mange steder. Ikke at jeg vet noe om kjendiser eller noe, men jeg har en liten følelse om at det var noe mystisk med han. Men nå har jo jeg bare hatt en gutt som venn før, og det var jo Thomas.

 

Tenk så mye jeg savner han. Jeg kjente at tårene begynte og renne. Og jeg dro frem sangboken min for å se litt i den. Det jeg savner mest nå er han, tenk at de som skjedde gjorde så jeg aldri får møte han igjen. Tenk at de drepte han rett foran øynene mine. Har jeg gjort så mye galt i livet for at de måtte straffe han, eller hvorfor oss.  Jeg bladde over sangene og fant en jeg skrev for noen år siden den het «Still in love med Jason Chen» Jeg tok gitaren som hang på veggen, og begynte og spille.

 

 

(tenk at det er en jente som synger den og at den er acoustic)

Etter den bladde jeg litt lengre inn i boken, og fant denne jeg lagde rett etter at Thomas gikk bort fra meg. Den sa så mye om alt jeg gikk igjennom, eller hvordan det var å ha et forhold med en, og så dør han. Han går så langt unna meg. Når vi satt der, rett før de drepte han, lovet jeg han nettopp det at jeg skulle prøve å leve videre tror du. Og ikke bry meg om alle som ville gjøre livet mitt dritt. Men det jeg hadde mest lyst til var å ta selvmord. Men jeg husker at jeg skrev sangen. Jeg brukte det som terapi til alt som hadde skjedd i hele livet mitt. Jeg ga sangen navnet "Music Never Slepe"

(se for deg at det er en jente som synger den, og at den også er acoustic)

_____________________

Mer?

Hva tror dere skjer videre tror du? Noen tips?

-Nicoline

4kommentarer så får dere neste del!


karin
mer :-D
11.10.2013, 01:04
helena
meir!
11.10.2013, 14:53
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits