Truble life! Del 8

Hei!

Skal på hytta etter skolen i dag, så har fått forhånslaget denne delen, så jeg vet ikke om det kommer noen del på søndag, men jeg skal prøve å skrive litt om jeg har med pc på hytta, også tror jeg at det kommer maraton neste helg! Så vet dere det! Håper dere liker denne delen også

________________

Justin?s synsvinkel:

Jeg hadde avtalt med Scooter at jeg skulle komme i dag, for å være litt med Christine, før jeg skulle i studioet for å jobbe mere før jeg skulle på tour igjen. Jeg gikk ut av bilen min, og banket på hos Scooter, Carin og Christine. Scooter åpnet døren etter noen sekunder, og sto smilende i døren. Han slapp meg inn, og jeg gikk inn i gangen og satte fra meg skoene mine. Med en gang jeg kom inn i stuen hørte jeg en fantastisk stemme fylle huset, jeg så på Scooter og spurte «Hvem er det som synger? Er det virkelig Christine som synger og spiller gitar nå?» Scooter nikket og sa « Ja det er henne, er hun ikke flink? Hun er oppe på rommet sitt, om du vil gå opp!» Jeg smilte og svarte med et kort «Takk». Jeg gikk opp til rommet hennes, og åpnet døren lydløst. Hun hadde en bok foran seg og satt med en gitar på fanget. Tenk at hun er så flink til å synge. Hun høres jo ut som en gud! Hun er så nydelig. «Nei, Justin ikke si sånt, du kjenner henne ikke engang!» Sa jeg til meg selv.   

Christine?s synsvinkel:

Jeg spilte ferdig sangen, før jeg hørte klapping bak meg. Jeg snudde meg og stivnet til. 

_____________________________

Mere?

-Nicoline

4 kommentarer til så får dere en til!

 


Gleder meg til neste del!
11.10.2013, 22:44
karin
Mer :-D
11.10.2013, 23:26
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits