Truble life! Del 10! Lang del!

Hei!

Her kommer det en del til av historien! Jeg venter til jeg har fått så mange komentarer som jeg har skrivd nederst på innlegget, for meg gjør det ingen ting om jeg må vente en dag med og skrive mere! på lørdag kommer det et maraton. Vet ikke hvor mange deler det kommer, eller når det starter men det skriver jeg senere til dere.

________________

Så svarte Justin «Vi må bare synge sammen en duett sammen på touren» Jeg stivnet til, jeg kunne ikke synge for så mange mennesker.

________________

Jeg ristet på hodet. Jeg ville ikke bli med på og synge foran så mange mennesker. Scooter nikket og sa «Bra ide Justin, men bare om Christine vil. Hun har jo gått igjennom mye, så vi må ta det i hennes tempo. Om hun ikke vil synge så skal vi ikke presse henne. Hun må ikke om hun ikke vil.» Jeg svarte «Jeg vil ikke» lavt, og Scooter svarte med et «Det går bra» blikk.

Tårene begynte og renne, og de andre så rart på meg. Jeg ristet på hodet, og tårene begynte og renne mere, jeg begynte og hulke. Tenk at Thomas hadde den fantastisk fine sangstemmen. Tenk at jeg ikke så det før nå, det var Scooter Braun som sto foran meg. Det var han som hadde kontaktet Thomas for å spørre om han ville satse på musikken, så Scooter kunne hjelpe han videre. Men han valgte og takke nei, fordi han ville være der med meg. Men så skjedde det. Det som skulle endre livet mitt totalt. Gjøre alt til dritt, ikke at det var det før. For det var mye mobbing og problemer både hjemme og på skolen før også men det ble verre etter hendelsen. Men så skjedde hendelsen som skulle drepe min elskede sitt liv, og som skulle gjøre mitt liv til enda verre enn det var. Det var han, Scooter som skulle hjelpe Thomas med musikk karrieren, men han takket nei. Fordi han ikke ville forlate meg.

Jeg spurte lavt «Scooter, kan jeg snakke med deg alene?». Han nikket og kom mot meg, imens gikk Justin og Carin ut, men jeg ventet med å snakke før jeg hørte at de var nede.

Så sa jeg, «Husker du Thomas, han du spurte om du kunne samarbeide med?» Scooter tenkte litt før han svarte.

Han nikket og kom mot meg, imens gikk Justin og Carin ut, men jeg ventet med å snakke før jeg hørte at de var nede.

Så sa jeg, «Husker du Thomas, han du spurte om du kunne samarbeide med?» Scooter tenkte litt før han svarte, «Ja, Thomas ja. Han som takket nei, fordi han ville være hjemme med en venn eller noe sånt, og som noen uker etterpå ble drept ja. Hvordan viste du om han?» «Det var kjæresten min, han takket nei til å få hjelp med karrieren fordi han ville passe på meg. Og ja han ble drept, rett foran meg. Jeg så alt!» Sa jeg med en svak stemme, og begynte å hulke og hyl gråte. Scooter trakk meg inn i en klem og sa «Han var nok en fantastisk gutt, nå skjønte jeg hvorfor han takket nei til meg. Du trengte han vell mye, se hvor fantastisk du er da. Synd det endte som det endte. Han hadde jo en gud i stemmen, akkurat som deg. Jeg støtter deg uansett hva det er, bare så du vet det. Og både Carin og jeg er kjempe glad i deg selv om jeg møtte deg for første gang i går.  Og vi er kjempe takknemlige for å få lov til å ha deg her, bare husk det. Vi skal stå sammen gjennom tykt og tynt ikkesant!» Jeg nikket og gråt fortsatt. Scooter sa «Bare hvil deg du, du kan nok trenge det. Bare kom ned når du vil, men jeg tror nok at du vil være her litt alene, og få slappet av litt. Det har skjedd mye i dag, som jeg skal tenke på, og i kveld skal vi be for Thomas, ikkesant?» Jeg nikket og ga han et smil. Før han reiste seg opp ga meg en klem, kysset meg på pannen før han gikk ut og lukket døren forsiktig.

_________________________

Mere?

Hva tror dere skjer vidre?

-Nicoline

4komentarer til neste del!


Mer mer mer
Mer mer mer, dør av å vaente..... Kan du legge ut flere deler per dag.... Er så lite med en.. Eller ha maraton en helg???
14.10.2013, 23:04
I'm dying...
Mer plis snart :)
15.10.2013, 22:04
MER!!!
16.10.2013, 16:29
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits