Truble life! Del 11 + INFO

 Hei! Ville bare informere om maratonet som kommer på lørdag! Jeg starter rundt kl 14.00 og holder på til ca kl. 20.00! Det kommer en del i timen, men bare om dere har komentert like mange ganger som jeg har skrivd under. Om dere ikke komentere mange nok deler, mister dere deler, og historien varer lengre.

På dette innlegget har jeg senket komentarene med 1 komentar fordi det sikkert ikke er så mange som leser historien. Men her har dere i allefall en del til! Kos dere med denne selv om den ikke er så spennende!

_________________________

Før han reiste seg opp ga meg en klem, kysset meg på pannen før han gikk ut og lukket døren forsiktig.

______________________

Jeg la meg ned i sengen, og tenkte på hvor fantastisk det er å ha fått kommet hit. Jeg slipper alle som mobber meg. Men jeg savner pappa på en måte, selv om han ikke akkurat var den snilleste mot meg heller. Jeg la meg ned, og sovnet fort.

Jeg våknet av at noen rykket litt i meg. Jeg gløttet på øynene og så at Scooter sto over meg, før han sa «Fint at du har våknet. Vi skal i studioet med Justin nå, vil du være med?» Jeg nikket før jeg sa «Ja, rekker jeg og ta en dusj, og skifte klær?» Scooter nikket, og sa «Bare bruk den tiden du trenger. Vi trenger ikke å være der før om en og en halv time.» og smilte til meg. Jeg ga han et smil tilbake.

Før jeg reiste meg opp fra sengen, og gikk inn på badet, og skrudde på vannet. Før jeg låste døren, og fant frem et håndkle fra skapet på badet. Jeg gikk inn i dusjen, og gjorde det som alle jenter gjør på badet før jeg gikk ut av dusjen igjen.

Jeg tørket meg, og snurret håndkle rundt kroppen min før jeg gikk bort til speilet og sminket meg og tørket håret før jeg

satt håret opp i en dott. Jeg gikk inn i walk-in-closetet mitt og fant frem undertøy, og tokk det på meg før jeg tok på meg en fin genser, en olabukse, lue og et skjerf. Før jeg gikk inn på badet igjen og gredde håret og krøllet det fint.

Når jeg var ferdig med det, gikk jeg ned i stuen der alle satt og snakket. Scooter så på meg før han sa «Så fin du er Christine, da drar vi Justin, kommer du?» Justin mumlet et lavt ja, før han reiste seg, og vi gikk inn i gangen og tokk på oss sko. Scooter ga meg et par uggs, jeg smilte og tok de på meg. Før vi gikk ut.

Ute ble vi møtt av noen mennesker med noen kameraer.

_______________________

mer?

-Nicoline

3komentarer til neste del!


karin
mer :-D
17.10.2013, 18:55
mer!!1
24.10.2013, 17:43
Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits