Truble life! Del 12! MARATON

Hei!

Her kommer første del av maratonet!! Håper dere liker maratonet!! Neste del kommer om en time!

_______________________________

Ute ble vi møtt av noen mennesker med noen kameraer.

________________

Scooter trakk meg inntil han og jeg prøvde å skjule ansiktet mitt mens vi gikk mot bilen. Vi satt oss inn i bilen, og begynte å kjøre. Så spurte jeg «Er ikke de folkene veldig plagsomme?» Justin svarte med og si «Jo, det er bare og bli vandt til dem når du bor hos Scooter og Carin, også er du vennen min. Jeg er jo tross alt verdens mest kjente tenåringsidol.» Da svarte jeg «Ja, ja får vell bare bli vandt til det!» Scooter smilte til meg.

Så sa Scooter «Er dere sultne? Så kan vi stoppe og spise?» Justin svarte med et høyt ja, imens jeg ristet på hodet og sa «Jeg er ikke sulten!» og så ut av vinduet.

Etter ca. 10. min stoppet Scooter bilen, og vi gikk ut. Der sto de mennene med kameraer igjen, og tokk bilder. Scooter trakk meg inntil han, mens jeg gjemte hodet mitt igjen. Vi gikk inn i studioet, og jeg begynte å skjelve i det jeg så alle de menneskene som var der inne. Måtte jeg bli kjent med alle de? Måtte jeg snakke med alle disse menneskene? Scooter lente seg mot meg og sa «Dette er crewet til Justin, du må hilse på dem. Alle sammen, dette er Christine, Carin og jeg har adoptert henne.» Alle kom mot oss for å hilse samtidig. Jeg følte meg ukomfortabel, der jeg sto med alle menneskene rundt meg.

Scooter?s synsvinkel:

Vi gikk ut av bilen, og der er paparazziene igjen. Åhh, kan ikke de bare holde seg unna oss nå. Stakkars Christine som ikke liker å omgås mange mennesker samtidig. Jeg hadde invitert hele crewet til Justin, så Christine kjente dem før vi dro på tour om litt under en uke. Jeg gikk mot Christine, og dro henne mot meg, før hun dekket til ansiktet hennes. Det samme gjorde Justin, dekket til seg ansiktet sitt. Vi gikk inn i studioet og Justin ropte som vanlig «Justin is NOW at the studio!» og slang seg ned i sofaen.

______________-Nicoline

Mere?

 


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits