Truble life! Del 13! MARATON

Hei!

Her er andre del av maratonet! Håper dere liker denne også!

___________________

Vi gikk inn i studioet og Justin ropte som vanlig «Justin is NOW at the studio!» og slang seg ned i sofaen.

______________


Alle begynte som vanlig og le. Jeg stelte meg litt nærmere Christine og sa «Dette er crewet til Justin, du må hilse på dem. Alle sammen, dette er Christine. Det er henne Carin og jeg har adoptert.» Alle så nysgjerrig på Christine, og jeg så at hun ble veldig ukomfortabel, når alle skulle hilse på henne samtidig. Christine sa «Hei» lavt før hun begynte å hilse på alle. Jeg gikk mot Justin, han satt i sofaen på iPhonen sin, sikkert på twitter kjenner jeg han godt nokk.

Plutselig plinget det i lomma mi. Jeg tokk opp iPhonen min, og så at Justin hadde twittret og tagget meg. Jeg gikk inn på twitter, og statusen «Yesterday I met a beautiful girl, with a Big Herat!»

I'm at the studio with @Scooter Braun and the Crew! » Jeg trakk på smilebåndet før jeg sa « Alle sammen, på tide at vi starter! Dette må være ferdig før vi drar på tour på fredag! Vi har bare 5 dager på oss.» Alle gikk tilbake til arbeidet sitt. Justin fant frem sang blokken hans. Han bladde over til en ny side og sa «Christine? Kan du komme hit litt?». Christine gikk mot han og sa «Ja, Justin! Hva er det?» «Har du lyst til å hjelpe meg med en sang? »

Christine?s synsvinkel:

Justin sa « Har du lyst til å hjelpe meg med en sang?» Jeg svarte med et nikk og gikk og satte meg ned ved siden av Justin.  Så sa han « Kan vi ikke lage en duett, det hadde vært så kult. Og du har jo den nydelige stemmen!» Jeg ristet på hodet, jeg skulle i alle fall ikke skrive noen duett med noen, tenkt jeg før jeg sa

_______________________________

-Nicoline

Hva tror dere at hun sier?


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits