Truble life! Del 14! MARATON

Hei!

Her kommer enda en del! Maratonet varer bare til kl 16. Men dere får noen deler i allefall! Det kommer ikke en del kl. 21 i dag fordi dere har fått maraton i stedet!

_____________

Jeg ristet på hodet, jeg skulle i alle fall ikke skrive noen duett med noen, tenkt jeg før jeg sa

_______________

«Nei, jeg vil ikke lage en duett med deg, men jeg kan hjelpe deg med en sang.» Han nikket, før han trakk meg mot seg.  Han bladde opp på en side med litt tekst, og vi satt sammen og lagde en sang sammen. Vi ga sangen navnet «I would».

Justin ropte på Scooter, og han kom mot oss. Justin rakte Scooter blokken og Scooter begynte å lese igjennom sangen. Når han var ferdig med å lese igjennom sangen sa han «Så flinke dere er! Justin om du går inn i boksen så kan vi spille den inn med en gang!» Justin reiste seg opp med en gang. Før han gikk mot boksen og når han kom bort til den gikk han inn i den. Han sa noe til en fyr jeg ikke viste hvem var, før han begynte å synge sangen. Ingen hadde en finere stemme enn han, og da mener jeg INGEN! Jeg satt og nynnet til det han sang. Mange hadde dratt allerede. Scooter kom mot meg, han sa «Jeg drar. Jeg må på et møte. Det blir bare deg og Justin her, og husk og ring meg eller Kenny når dere skal dra. Justin har tlf. Det venter en overraskelse på deg hjemme når dere kommer hjem». Jeg nikket før jeg sa hadet, og ga han en klem.

Jeg la meg ned i sofaen. Og en liten stund senere kjente jeg øynene mine falle sammen, så jeg la meg ned i sofaen i studioet. Men jeg ville ikke sove nå. Jeg kjempet for å holde øynene mine åpene.

_______________

-Nicoline

Hvorfor tror dere at hun ikke vil sove?

Mere?


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits