Truble life! Del 15! MARATONHei!

Her kommer nest siste del av Maratonet!

_______________

Jeg kjempet for å holde øynene mine åpene. Etter noen minutter sovnet jeg helt. 

______________________

*FLASHBACK*

«Christine, ta vare på deg selv. Og alltid husk at jeg elsker deg. Ikke bry deg om de andre. Kjemp for meg mot alle på skolen. Kjemp for drømmen din! Kjemp for at du skal få det bedre! Alt kommer til å gå bra til slutt. Når du ser opp på stjernene, så må du tenke på at jeg er der oppe, og følger med på deg. Ikke gjem deg bort lengre. Vis meg at jeg kan bli stolt av deg. Når jeg går bort, så må du finne en annen, en annen som kan hjelpe deg videre. Jeg elsker deg, husk det.» Var det siste jeg hørte fra Thomas, før jeg hørte masse stønnelyder. Og de stakk han flere ganger med kniven. Tenk at Thomas, min elskede kjæreste er død. Det stikker i hjertet hver gang jeg må tenke på det. Jeg gråt ikke bare nå som jeg hadde gjort den siste måneden mens vi har vært i denne fuktige kjelleren, jeg hyl gråt. Skulle jeg aldri få slippe ut av dette helvete? Skulle jeg aldri få slutte å kjenne denne smerten mere? Skulle jeg virkelig aldri få det bedre!

*flashback end*

Jeg våknet med et rykk. Og så Justin stå bekymret over meg. Noen tårer rant nedover øyekroken min. Litt etterpå startet jeg å hulke. Justin trakk meg nærmere han, før han begynte å stryke meg langs ryggen.

______________

-Nicoline

Mere?


Legg igjen en kommentar:

hoklHei! Vi er to jenter som skriver historier om Justin Bieber! Vi er fan av han og kommer alltid til å være det :-) Du får også nyheter og facts om han. Håper du liker bloggen!

Design by

Photobucket

hits